بررسی تولید بیوچار از پسماندهای غذایی و کشاورزی از طریق پیرولیز
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: EICONF06_029
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1849
نویسندگان
عضو هیات علمی، پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی
کارشناس پژوهشی، پژوهشکده محیط زیست جهاد دانشگاهی
چکیده
ضایعات به جا مانده از برداشت محصولات کشاورزی و مواد غذایی در اکثر موارد بدون مدیریت صحیح و اصولیدفع می شوند که علاوه بر ایجاد آلودگی های آب و هوا و اثرات نامطلوب بهداشتی، به هدر رفت مواد و سرمایه نیزمنجر می شود. بنابراین نحوهی مدیریت اصولی پسماندهای کشاورزی و به دنبال آن ساماندهی این پسماندها بایداز مهمترین دغدغه های محیط زیستی کشور به شمار رود. ضایعاتی که برای تولید بیوچار استفاده می شوند اغلبدارای ارزش اقتصادی کم و یا بدون ارزش اقتصادی هستند و مشکل دفع دارند . تبدیل این مواد زائد به بیوچارکه ارزش اقتصادی قابل توجهی دارد، می تواند یک روش خوب برای دفع این مواد زائد باشد. همچنین این عملبه کاهش هزینه های دفع پسماند نیز کمک می کند. در این مطالعه به بررسی تولید بیوچار از طریق روش مرسومپیرولیز پرداخته شده است. سپس با توجه به نتایج مطالعات پژوهش های پیشین محدودیت ها، اثرات، مزایا و معایبتولید پیوچارها از پسماندهای تر (مواد غذایی) مورد بررسی قرار گرفته است. این بررسی ها نشان می دهد پیرولیزپسماندهای غذایی با هدف تولید محصولات متنوع با ارزش بالا، با توجه به مقادیر زیادی پسماندهای غذایی تولیدشده در سطح کشور از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است. همچنین این محصولات میتوانند برای تقویت نگهداریآب و مواد مغذی در خاک ها و تولید سوخت مورد استفاده قرار گیرند.کلیدواژه ها
پسماند، بیوچار، پیرولیز، انرژیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.