جداسازی و حذف روی از پساب صنعتی با استفاده از اسمز معکوس
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی محیط زیست و منابع طبیعی
- کد COI اختصاصی: EICONF06_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 856
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ماهشهر
چکیده
امروزه روش اسمز معکوس (RO) در صنعت تصفیه آب کاربرد گسترده ای یافته است. در این پروژه هدف بررسیو بهینه کردن پارامترهای بهره برداری جهت حذف روی از پساب می باشد که ضمن محاسبه و اندازه گیری و بهینهسازی پارامترهای فشار عملیاتی، دمای عملیاتی، دبی خوراک، دبی پرمییت، غلظت آب خوراک، غلظت آب تولیدی و فشاراسمزی سعی میشود اثرات همزمان این پارامترها بر یکدیگر نیز مورد ارزیابی و بهینه سازی قرار گیرند. لازم به ذکر استکه خوراک ورودی به این سسیستم آب کولینگ می باشد و انتظار است پس از انجام این پروژه آب خروجی به استانداردآب صنعتی از حیث داشتن مقدار روی مجاز، جهت استفاده مجدد در سیستم رسیده باشد . نتایج حاصل شده از این تحقیقنشان میدهد که فرآیند اسمز معکوس در کاهش کنداکت پرمیت موثر میباشد و با راندمان بالای 95 % قابلیت کاربردخوبی خواهد داشت و به راحتی میتوان با استفاده از این روش به میزان توصیه شده سازمان محیط زیست در زمینه آنالیزپساب ها دست یافت.کلیدواژه ها
اسمز معکوس، فلز روی، کنداکت پرمیت، فشار اسمزس، روش تاگوچیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد سازگار با محیط زیست در صنعت ساختمان بتن سبز و بازیافتی رویکردی موثر در توسعه پایدار
- بررسی جایگاه مناطق حفاظت شده ایران و نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از مناطق
- مروری بر مقایسه اثر سمیت نانوذرات فلزی مختلف، روی آبشش ماهی ها
- مطالعه مدیریت ازن و عوامل آلودگی محیط زیست
- پارامترهای محیط زیستی یا فعالیت های انسانی کدام یک بیشترین تاثیر را بر غلظت متان اتمسفری ایران دارند؟
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.