بررسی میزان آشنایی پرسنل بیمارستان خاتم شهر زاهدان از رفتارهای پرخطر

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت علم در خدمت توسعه
  • کد COI اختصاصی: DSCONF07_034
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 543
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم طالب روحی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تشریح دانشگاه علوم پزشکی بیرجند-ایران.

فاطمه طالب روحی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان-ایران.

علی سنجرانی

کارشناس ارشد سم شناسی پزشکی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحدزاهدان-ایران.

امیر ریگی

دانشجوی کارشناسی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد زاهدان-ایران.

چکیده

برخی از رفتارها که تاثیرات مستقیم و غیر مستقیم عمیقی بر سلامت فرد و جامعه می گذارند و عواقب منفی در بردارند رفتارهای پر خطر می نامند. در صورت ثبات این رفتارها در شخصیت فرد ، سبک زندگی او ناسالم نامیده می شوند که برای افراد بخصوص کسانی که در معرض و رفتار با جامعه می باشند بسیار مهم تلقی میشود.. مطالعه حاضر با هدف بررسی میزان آشنایی پرسنل بیمارستان خاتم شهر زاهدان از رفتارهای پرخطر انجام شده است. پژوهش حاضر به روش توصیفی-مقطعی بر روی 59 نفر از پرسنل بیمارستان انجام شد که به منظور این کار پرسشنامه هایی تهیه شد و به پرسنل داده شد بعد از پرکردن پرسشنامه ها اطلاعات جمع آوری شده و در انتها داده ها با نرم افزار SPSS-22 آنالیز شدند. بیشتر پرسنل37 نفر 20 (% 62/7) تا 25 سال سن دارند. بیشتر پرسنل40 نفر (% 67/8) زابلی می باشند. تعداد 31 نفر((% 57/60 زن می باشند، بین آشنایی فرد به رفتارهای پرخطر و سن رابطه مثبت و معناداری در سطح %99 مشاهده شد(p≥ 0/01 ، (r=0/25 ولی بین آشنایی فرد به رفتارهای پرخطر و جنسیت فرد رابطه معناداری در سطح %95 مشاهده نشد(p≥ 0/05 ، .(r=0/08 مطالعه حاضر نشان داد فشار روانی، مسائل آموزشی و مشکلات خانوادگی را در روی آوردن به رفتارهای پر خطر موثر می دانند همچنین پایبندی فرد به اصول اخلاقی و انسانی در اجتناب از رفتار پر خطر عامل به صورت اختصاصی تاثیر بسزایی دارد. فرد هرچه بزرگتر شود آگاهی او نسبت به رفتارهای پرخطر بیشتر خواهد شد.

کلیدواژه ها

بیمارستان خاتم، رفتار پرخطر، بیمارستان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.