بیانیه سود، واکنش قیمت سهام و بازده بازار
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM05_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 731
نویسندگان
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
چکیده
هدف: هدف از این مطالعه بررسی واکنش بازار سهام در برابر بیانیه های سود سه ماهه می باشد که به صورت تجربی با استفاده از روش مطالعه رویدادی مورد آزمون قرار گرفته است.همچنین فرضیه های بازار کارآمد (EMH) در بورس اوراق بهادار مورد بررسی قرار گرفته است.طراحی / روش شناسی / رویکرد: مدل بازار برای کمک به اندازه گیری بازده مورد انتظار و نشان دادن بازده غیر طبیعی در پیرامون تاریخ رویداد مورد استفاده قرار گرفته است.یافته ها: نتایج نشان داد که بازار سهام تحمل فرضیه های بازار کارآمد نیمه قدرتمند را ندارد. بازار با انعکاس شواهدی از بازده غیر طبیعی قابل توجه، و انحراف پس از بیانیه سود در پیرامون تاریخ های بیانیه سود، بسیار کارآمد نشان داده می شود.محدودیت های تحقیق / مفاهیم: نویسندگان از پیش بینی تحلیلگران در مورد سود مورد انتظار استفاده نمی کنند، که یک محدودیت است. همانطور که قبلا ذکر شد، نویسندگان سودهای سه ماهه سال گذشته را به عنوان یک شاخص استفاده کردند که این شاخص را می توان با پیش بینی تحلیلگران جایگزین کرد. محدودیت دیگر این است که حجم تبادلات در رویداد در نظر گرفته نشده است. مفاهیم عملی: رفتار بازار سهام بسیار نگران کننده است و مطالعه این موضوع با چشم انداز EMH از مفاهیم عملی این مقاله است. مفاهیم اجتماعی: همه سهامداران به دقت بیانیه های سود و تغییرات قیمت سهام خود را در پیرامون تاریخ بیانیه کنترل می کنند. اخیرا درب های خود را برای سرمایه گذاران خارجی باز کرده و سرمایه گذاران بزرگ خارجی وارد بازار شده اند و پس از ورود آنها رفتار بازار می تواند متفاوت باشد. از نظر نویسندگان، این زمان برای مطالعه کارایی بازار قبل از ورود سرمایه گذاران خارجی، مناسب است. اصالت / ارزش: این مطالعه بر اساس شکاف ایجاد شده توسط EMH از بازار با استفاده از روش مطالعه رویدادی، و در نظر گرفتن ادبیات موجود، به ادبیات کمک خواهد کرد.کلیدواژه ها
کارایی بازار، مطالعه رویداد، اعلامیه های سود، واکنش های قیمت سهاممقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.