ایجاد سیستم حمل و نقل هوشمند با کمک اینترنت اشیاء
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM05_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 984
نویسندگان
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
کارمند شهرداری کلانشهر اراک
چکیده
با توجه به پیشرفت و رشد فناوری در دنیای امروزه مفاهیم جدیدی در زندگی ما بوجود آمده است. به موجب این روند دامنه وسیعی از خدمات جدید ایجاد شده مفاهیمی همانند اینترنت اشیا (IOT) و حمل و نقل هوشمند (ITS) که به وسیله این تکنولوژی اینترنت اشیا هر موجودی اعم از انسان، حیوان و اشیا قابلیت اتصال به اینترنت و شبکه را دارد .این تکنولوژی در زمینه های مختلف فعالیت های چشمگیری داشته است. در این مقاله در مورد حمل و نقل هوشمند در حوزه اینترنت اشیا بررسی و مطاله شده و چالش ها بررسی شده و راهکارهایی بیان شده است.امید بر آن است در این پژوهش با توجه به مطالب آورده شده از نویسندگان و دیگر پژوهشگران قدم کوچکی در هوشمندی بیشتر حمل ونقل گذاشته شود.کلیدواژه ها
حمل و نقل ، هوشمند ، اینترنت آشیامقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.