سال انتشار: 1399
کد COI مقاله: NCPCE02_128
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 266
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کمالگرایی و نشانه های اختلال خودشیفتگی: مقایسه بین دختران دارای نشانه های خودشیفتگی و غیرخودشیفته
چکیده مقاله:
هدف از انجام این پژوهش مقایسه کمال گرایی در دانشجویان دختر دارای نشانه های اختلال خودشیفتگی و عادی بود.طرح پژوهش این مطالعه از نوع علی - مقایسه ای بود. 120 نفر از دانشجویان دختر دانشگاه تبریز از سه دانشکده به شیوهنمونه گیری تصادفی چند مرحله ای بعنوان نمونه آماری انتخاب شدند. شرکت کنندگان پرسشنامه مقیاس چند بعدیکمال گرایی فراست (1990) را تکمیل کردند. داده های جمع آوری شده با استفاده از آزمون تحلیل واریانس چند متغیرهمورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که از بین زیرمقیاس های کمال گرایی، دختران دارای نشانه های خودشیفتگی ازنظر انتظارات والدین و تمایل به نظم و سازماندهی نسبت به دختران غیرخودشیفته نمره بیشتری کسب کردند اما درزیرمقیاس های شک و تردید نسبت به اعمال، انتقادگری والدین و استانداردهای شخصی، دختران دارای نشانه هایخودشیفتگی نسبت به دختران غیرخودشیفته نمره کمتری داشته اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCPCE02_128 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1038209/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:الهویردی ضیایی، نسرین و خانجانی، زینب،1399،کمالگرایی و نشانه های اختلال خودشیفتگی: مقایسه بین دختران دارای نشانه های خودشیفتگی و غیرخودشیفته،دومین کنگره تازه یافته ها در حوزه خانواده، بهداشت روان، اختلالات، پیشگیری و آموزش،تهران،https://civilica.com/doc/1038209
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، الهویردی ضیایی، نسرین؛ زینب خانجانی)
برای بار دوم به بعد: (1399، الهویردی ضیایی؛ خانجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی وضعیت اعتیاد به اینترنت و عوامل مرتبط با آن در دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
- پرخاشگری و عوامل موثر در بروز آن
- بررسی اعتیاد به اینترنت در بین دانشجویان دانشگاه پیام نور ساری
- نقش واسطه ای اضطراب امتحان در رابطه بین خودکارآمدی و فرسودگی تحصیلی دانش آموزان
- رابطه عزت نفس با شادکامی در معلمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک سرطانی و غیر سرطانی برای کارگران کارخانه تولید کاشی و سرامیک در مواجهه با ذرات معلق سیلیس
- بررسی راهکارهای مدیریت ایمنی و بهداشت در بحران پاندمی کووید ۱۹
- Symptoms, Transmission Methods, Care Techniques, and Strategies to Control Covid-۱۹ Infection at Work
- بررسی وضعیت تراز فشار صوت و افت شنوایی در پرسنل شرکت فرآوری ریشه شیرین بیان
- ارزیابی ریسک واحد CSR بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان در سال ۱۴۰۰
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.