سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: CGCO05_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 118
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگرشی بر سیاست کیفری ایران در منع تبعیض نژادی_قومی در صنعت بازی های رایانه ای
چکیده مقاله:
دنیای امروز فراتر از هر رسانه ای درگیر بازی های رایانه ای گردیده است و با رشد روز افزون این بازی ها ابعاد فرهنگی و اجتماعی مهیب آن در حال افزایش است. بدیهی است در چنین وضعیتی معضلات نقض حقوق و قوانین و مقررات، زندگی انسان ها را بیش از پیش تهدید می کند و جامعه حقوقی را با چالشی جدی مواجه می سازد. سیاست کیفری ایران مبتنی بر آموزه های اسلامی و همچنین برگرفته از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران می باشد، با عنایت به اینکه در هر دو منبع ذکر شده، بر ممنوعیت تبعیض نژادی_قومی به شدت تاکید شده است؛ لیکن این تصریح و تاکید برای ممنوعیت و جرم دانستن تبعیض نژادی_ قومی زمانی کارساز خواهد بود که به قوانین کیفری رجوع کنیم. نتایج این تحقیق نشان میدهد که رویکرد سیاست کیفری ایران هماهنگ با جامعه جهانی در زمینه جرم دانستن تبلیغ یا ترویج یا نشر یا ایجاد تبعیض نژادی_ قومی در بازی های رایانه ایمی باشد. همچنین با استناد به مواد مقرر قانونی، نوع انگیزه مرتکب در انجام رفتار جرم انگاری شده، در نوع و میزان مجازات و انطباق با مواد قانونی، متفاوت خواهد بود.
کلیدواژه ها:
بازي هاي رايانه اي، تبعيض نژادي_قومي، آزادي بيان، رسانه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1038062/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:توسلی نائینی، منوچهر و محسنی، فاطمه،1398،نگرشی بر سیاست کیفری ایران در منع تبعیض نژادی_قومی در صنعت بازی های رایانه ای،پنجمین کنفرانس بینالمللی بازیهای رایانهای، فرصتها و چالشها،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/1038062
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، توسلی نائینی، منوچهر؛ فاطمه محسنی)
برای بار دوم به بعد: (1398، توسلی نائینی؛ محسنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.