توسعه شبکه یادگیری سازمانی با محوریت مدیریت دانش

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پیشرفت های اخیر در مدیریت و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: RMIECONF03_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 955
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی گرایش توسعه منابع انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران

سیداحمد حسینی

دانشیار گروه مدیریت، دانشکده انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران

چکیده

شیوه های موثر مدیریت دانش در سازمان ها بر روی ایجاد دانش و فعالیت های انتقال دانش متمرکز شده اند. بنابراین، هوش و صلاحیت ها در محل کار سازمانی مهم هستند. برای اکثر سازمان های دانش محور، دسترسی و توسعه مداوم تخصص در مورد حوزه، امری بنیادی است. این مقاله, یک پروژه پژوهشی مداوم برای توسعه یک معماری دانش سازمانی را توصیف می کند که به منظور پشتیبانی از وظایف همکاری و همچنین طراحی و تحلیل داده های پیش بینی شده و بینش ها برای توسعه سازمانی مشخص نموده و توسعه داده شده است. هدف اصلی این تحقیق، ایجاد یک معماری مناسب برای استفاده, ابتدا در رویه های همکاری اینترانت (پورتال شرکتی) است، اما برای استفاده های بعدی در اشکال عمومی تر از سیستم های مدیریت دانش مبتنی بر هستی شناسی نیز مقیاس پذیر است. هدف از این معماری و ویژگی های طراحی شده, ایجاد لایه های داده های وب منسجم برای یادگیری اینترانت و تحلیل پیش بینی کننده کننده، تعریف واژگان و معناشناسی برای به اشتراک گذاری دانش و استفاده مجدد از پروژه ها است. با توجه به تعریف سرمایه فکری، این پژوهش استدلال می کند که مدیریت دانش حرفه ای مبتنی بر ماهیت دینامیکی دانش سازمانی است و تحلیل پیش کننده داده ها و شناسایی بینش ها می توانند موجب تحول و ارزش یک سازمان شوند. این مقاله, یک دیدگاه مدیریت و مهندسی دانش (مبتنی بر هستی شناسی) را برای استفاده از تحلیل پیش بینی کننده و بینش ها در محل کار سازمانی (شرکتی) نسبت به توسعه شبکه یادگیری سازمانی ارائه می دهد.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، یادگیری سازمانی، شبکه، فناوری، توسعه سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.