استفاده از روش ترکیبی الگوریتم خفاش و الگوریتم تبرید جهت تعادل سازی گردش کار در پردازش ابری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس ملی مهندسی کامپیوتر و بلاک چین ایران
  • کد COI اختصاصی: CITCOMP05_026
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 494
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالمجید خامه گر

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار موسسه عالی یاسین بروجرد

احمد ترکاشوند

کارشناسی ارشد مهندسی نرم افزار موسسه عالی یاسین بروجرد

چکیده

در ساختار شبکه ابری ،زمانبندی صحیح باعث استفاده حداکثری ارائه دهندگان از منابع شده و از سوی دیگر باعثمی شود تا کاربران، برنامه های کاربردی مورد نیاز خود را با کمترین هزینه در اختیار داشته باشند. محدودیت وموقتی بودن منابع دو شرطی هستند که در زمانبندی منابع بایستی مد نظر قرار گیرند. لزوم رعایت این دو شرط،زمانبندی منابع را به یکی از کارهای پیچیده تبدیل کرده است.در پژوهش حاضر با استفاده از ترکیب الگوریتم خفاش و الگوریتم تبرید، یک سیستم توزیع بار دوسطحی برایماشین های مجازی محیط ابری ارائه میدهیم که مساله متعادل سازی گردش کار در این ماشین ها با دقت و کاراییبیشتری انجام گیرد. بر اساس آزمایش های مختلفی که برای ارزیابی سیستم پیشنهادی انجام شده و بر اساس نتایجبدست آمده، روش پیشنهادی از عملکرد بهتری نسبت به روشهای مشابه برخوردار است.

کلیدواژه ها

تعادل گردش کار، توزیع متوازن بار، شبکه های ابری، زمانبندی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.