مروری بر مسائل امنیتی در حوزه اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنگره ملی تازه یافته های مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: COMCONF07_153
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 890
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم طاهری اردلی

،موسسه آموزش عالی جهاد اصفهان گروه کامپیوتر ، واحد اصفهان ، موسسه آموزش عالی جهاد ،اصفهان ، ایران

بهرنگ برکتین

دانشکده مهندسی کامپیوتر، واحد نجف اباد، دانشگاه آزاد ، نجف آباد، ایران

امید حسینی

،ارشد فناوری اطلاعات،دانشگاه فاران مهر دانش،تهران

چکیده

اینترنت اشیاء اجتماعی (SIoT) یک پارادایم جدید است که در آن IoT با شبکه های اجتماعی ادغام شده و امکان تعامل و اشتراک اطلاعات افراد و دستگاهها را تسهیل می کنند. با این حال، مسائل مربوط به امنیت و حفظ حریم خصوصی یک چالش بزرگ برای IoT هستند، البته آنها همچنان می توانند عوامل ایجاد یک اکوسیستم اعتماد را فعال نمایند. در واقع، آسیب پذیری های ذاتی دستگاه های IoT ، با منابع محدود و تکنولوژی های ناهمگون، همراه با عدم وجود استانداردهای طراحی خاص IOT، بیانگر وجود یک زمین مستعد و حاصلخیز برای گسترش تهدیدهای سایبری خاص است. در این جا سعی داریم به چشم انداز امنیت IoT پرداخته و آن را از منظر سه لایه کلیدی مدل سیستم IoT شامل سطوح ادراکی (Perception)، انتقال (Transportation) و کاربردی (Application) طبقه بندی و تحلیل کنیم.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء، مدل سیستم IoT ، تهدیدات سایبری، اعتماد، امنیت IoT

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.