بهبود قابلیت گذر از ولتاژ کم در مزارع بادی مبتنی بر ژنراتور القایی دو سو تغذیه DFIG

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنگره ملی تازه یافته های مهندسی برق ایران
  • کد COI اختصاصی: COMCONF07_073
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 758
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی رهنمائی هشجین

دانشجوی ارشد ، گروه برق ، دانشکده برق ، دانشگاه علم و صنعت ایران

علی مرادی

دانشجوی کارشناسی ، گروه برق ، دانشکده برق ، دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب

محمد بزرگ دخت جلالی

دانشجوی کارشناسی ، گروه برق ، دانشکده برق ، دانشگاه علمی کاربردی مترو تهران

چکیده

با گسترش روز افزون انرژی های تجدید پذیر ، استفاده از انرژی باد به عنوان منبع تولید انرژی الکتریکی رو به افزایش است و در حال حاضر بسیاری از کشور ها ، انرژی باد و مزارع بادی درصد بسیار بالایی از کل توان شبکه قدرت را به خود اختصاص داده اند . یکی از پر کاربردترین ژنراتور های مورد استفاده در مزارع بادی ، ژنراتور القایی دو سو تغذیه می باشد . بنابر قوانین و استانداردهای موجود برای شبکه نیروگاه های بادی مبتنی بر ژنراتورهای القایی دو سو تغذیه ، می بایست جهت اجرا نمودن این قوانین ، ساختار مزارع بادی به خوبی شناسایی شود . یکی از این قوانین ، قابلیت گذر از ولتاژ کم یا ولتاژ صفر در ژنراتور می باشد که در اثر بروز خطا در پایانه یا در شبکه پدیدار می شود .باتوجه به غیر خطی بودن نیروگاه بادی و اغتشاش وارد بر نیروگاه و افت ولتاژ شدید در پایانه بهتر است که از مدل غیر خطی جهت بهبود قابلیت گذر از ولتاژ کم در مزارع بادی مبتنی بر DFIG استفاده گردد . در این پژوهش به ارائه روش هایی جهت بهبود قابلیت گذر از ولتاژ کم در مزارع بادی پرداخته خواهد شد .

کلیدواژه ها

قابلیت گذر از ولتاژ کم ، ژنراتور القایی دو سو تغذیه ، DFIG ، LVRT ، مزارع بادی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.