شناسایی موانع بهره وری در نظام اداری سازمان ها با تاکید بر شهرداری ها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و ششمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF07_572
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 441
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نصیر نصیری

گروه مهندسی معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

سهیل سلطانی

گروه حسابداری از دانشگاه علمی کاربردی واحد ۱۸

چکیده

نظر به اینکه برنامه های جدید تحول بیشتر به تحول بنیادی سازمانی نگاه می کند از این رو هدف این برنامه ها تغیر و تحولفرهنگ سازمان در راستای بهبود تعهد و سازمانی به عنوان زیربنا به بستر تحول است بهرهوری به تعبیر کلی معیار سنجش اینامر است که مصرف منابع بعنوان ورودی (نهاده ها) برای تولید خروجی (ستانده های) مورد نیاز جامعه در درازمدت چقدر موثرو کارآمد است. یکی از مسائل مهمی که امروزه مدیریت شهری به ویژه شهرداری به آن اهمیت می دهد شادی و شاد کامی ودر نتیجه ایجاد انگیزه در کارکنان این نهاد می باشد. انسان به طور فطری از غم گریزان و به سوی شادی در حرکت است. شادیو نشاط نه تنها بر روح و روان انسان، بلکه بر جسم او نیز تاثیر می گذارد. از نگاه اجتماعی، نیز شادمانی، قلب ها را به یکدیگرنزدیک و ترس، نگرانی، ناکامی و بدگمانی را بی اثر می کند. مواردی مانند قدر زحمت ها و خوبی دیگران را به نیکی دانستن، ازموهبت های الهی لذت بردن، مثبت عمل کردن و مثبت اندیشیدن، گشاده رو بودن، در زمان حال زندگی کردن، خودآرایی وآراستگی ظاهر و رضایت داشتن از زندگی، از نمونه های شادی هستند که می توان آنها را در زندگی تجربه کرد. بر همین اساسهدف اصلی پژوهش حاضر شناسایی موانع بهره وری در نظام اداری سازمانها با تاکید بر شهرداری ها با روش توصیفی-تحلیلیمی باشد. نتیجه پژوهش نشان می دهد ارتباط مستقیم شادی در کارکنان شهرداری و بهره وری سازمان ها موجب گردیده تا اینسازمان ها در دهه های اخیر جهت دستیابی به بهره وری بیشتر اقدام به ایجاد اداره آموزش های برای کارکنان خود نموده و آنهارا ترغیب نمایند.

کلیدواژه ها

بهره وری، نظام اداری، سازمان ها، شهرداری ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.