بررسی ویژگی های روسازی سنگ فرشی و عملکرد آنها در معابر درون شهری

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و ششمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF07_470
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 557
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هادی عزیزی

دانشجوی دکتری گروه مهندسی عمران، واحد سواد کوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سواد کوه، ایران

قادر بخش باور

دانشجوی دکتری گروه مهندسی عمران، واحد سواد کوه، دانشگاه آزاد اسلامی، سواد کوه، ایران

محسن عموزاده عمرانی

گروه عمران،دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشهر، ایران

چکیده

افزایش روز افزون میزان ترافیک و تراکم در شبکه جاده ای در سراسر جهان همراه با شتاب روزافزون شرایطی را ایجادنموده است که وخامت شرایط جاده همواره احساس می شود.در این شرایط بطور مداوم مهندسان به دنبال پیشرفت درروش های تحلیل و طراحی شبکه جاده ای می باشند. در ایران عدم کنترل رواناب حاصل از سیل و باران های رگباری وآب گرفتگی معابر شهری همواره باعث ایجاد مشکل برای ساکنین شهرهای مختلف از جمله اهواز که امروز با مشکلآبگرفتگی معابر شهری روبرو است، میشود. این امر منجر به ایجاد خسارتهای مصیبت باری می گردد. از دیگر جهت می-توان به مشکل عملیات حفاری در روسازی های آسفالتی و بتنی پرداخت که خرابی رویه ها، ایجاد آلودگی های صوتی،هزینه های اقتصادی و نیز مشکلات زیست محیطی را در بر دارد. لذا در سطح جهانی و کشوری با وخیم تر شدن سطحجاده ها که عوامل مختلفی از جمله سن، ترافیک، محیط، خصوصیات مواد، میزان بارش و... در آن دخیل هستند، لازماست مسئله استفاده از انواع سنگ فرش های بتنی به جای استفاده از آسفالت و بتن مورد توجه بیشتر قرار گیرد. این مقالهبه بررسی خصوصیات و مزایای استفاده از سنگ فرش های بتنی از منظر طراحی، اجرا، تعمیر و نگهداری، زیست محیطی،ویژگی های ایمنی و اقتصادی را مورد بررسی قرار میدهد.

کلیدواژه ها

روسازی سنگ فرشی، زهکشی روسازی خیابان، توسعه پایدار شهری، معابر درون شهری، سنگ فرش بتنی معابر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.