بررسی مشخصات مکانیکی و دوام در محیط های اسیدی بتن های سبک پلیمری اصلاح شده حاوی لیکا و اسکریا
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری و ششمین نمایشگاه تخصصی انبوه سازان مسکن و ساختمان استان تهران
- کد COI اختصاصی: CEUCONF07_030
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 778
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه، گروه عمران، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان
استاد، گروه عمران، دانشکده فنی، دانشگاه گیلان
استادیار، باشگاه پژوهشگران جوان، واحد رشت، دانشگاه آزاد اسلامی
چکیده
یکی از معایب بتن نسبت به فولاد پایین بودن نسبت مقاومت به چگالی آن است که این امر موجب سنگین بودنسازه های ساخته شده با بتن می شود. با پیشرفت سریع ساختمان های بلند مرتبه، سازه های بتنی عظیم و پل های بادهانه های بلند، بتن سبک سازه ای با سبکدانه های مختلف به طور گسترده ای در دنیا با موفقیت توسعه یافت. بتن سبکعلی رغم برخوردار بودن از مزایای زیاد، معایب و محدودیت هایی دارد، یکی از راه های اصلاح بافت شکننده بتن سبکدانه وخواص مکانیکی ضعیف آن استفاده مناسب از پوزولان در آن است، همچنین در مواجهه این بتن با محیط های خورنده،استفاده از مواد پلیمری اصلاح شده ، بسیاری از خواص و پایایی بتن سخت شده را بهبود می بخشد و باعث صرفه جوییدر مصرف سیمان و همچنین کاهش آلودگی های محیط زیستی تولید این فرآورده خواهد بود. دراین پژوهش از سبکدانههای لیکا و اسکریا به جای سنگدانه استفاده شده و مقادیر مختلف متاکائولن به میزان 5 و 10 درصد وزنی جایگزین سیمانبه همراه مقادیر مختلف رزین اکریلیک به میزان 5 و 10 درصد وزنی جایگزین آب مورد بررسی قرار گرفت. به علاوه برایارزیابی خواص مکانیکی و دوام بتن آزمایش های مقاومت فشاری در سنین 7، 28 و 90، مقاومت کششی و مقاومت خمشی درسن 28 روز و دوام بتن ناشی از خوردگی در محیط اسیدی (اسید سولفوریک) در سنین 28، 56 و 90 روزانجام پذیرفت. نتایج به دست آمده نشان می دهد که افزودن متاکائولن به همراه رزین اکریلیک موجب بهبود خواصمکانیکی و دوام بتن می شود.کلیدواژه ها
بتن سبک، پلیمر اصلاح شده، لیکا، اسکریا، متاکائولن، رزین اکریلیک، خواص مکانیکی، دواممقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.