خواص دارویی و زراعت سیر
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF10_290
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 764
نویسندگان
مدرس سازمان آموزش فنی و حرفه ای
کارشناس ارشد توسعه روستایی
مدرس سازمان آموزش فنی و حرفه ای
چکیده
انسان اولیه از گیاهان به عنوان غذا و دارو استفاده می کرد. دراین راستا انسان به مرور زمان و در اثر آزمایش و خطا و نیز تجربه های ناموفق فراوان، موفق به کشف برخی ویژگی ها در بعضی از گیاهان شد و براساس این گونه ویژگی ها، گیاهان را شناسایی و طبقه بندی نمود.استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری های مختلف، از گذشته های بسیار دور در بین مردم کشورها و فرهنگ های مختلف متداول بوده است. امروزه نیز طب سنتی و گیاهان دارویی در تمام کشورهای دنیا به عنوان یکی از مهمترین راهبردها در زمینه سلامت، تجارت و فناوری مورد استفاده و توجه قرار دارد.گیاهان دارویی علاوه بر ارزش غذایی به واسطه داشتن ترکیبات مختلف از جمله آنتی اکسیدانها جهت کنترل و درمان بیماریها مورد توجه واقع شده و از جذابترین موضوعات در حوزه علوم پزشکی و تولیدکننده مواد طبیعی به شمار میروند. بخشی از این مواد، آثار فارماکولوژیک مفید دارند و قسمتی نیز آثار نامطلوب به همراه خواهند داشت.یکی از این گیاهان داویی مهم سیر می باشد که دارای خواص ضد میکروبی،ضد ویروسی، ضد قارچ، ضد انگل و ضد باکتری میباشد،هدف ازاین مقاله که به صورت مطالعه اسناد کتابخانه ای تهیه شده است بررسی خواص گیاه دارویی سیر و طریقه کشت آن می باشد.کلیدواژه ها
سیر،گیاهان دارویی، خواص دارویی، ،طب سنتی،زراعت.مقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.