مدیریت تلفیقی آفات در جهان و ایران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF10_244
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 638
نویسندگان
کارشناس پژوهشی پژوهشگرموسسه پژوهش های برنامه ریزی اقتصادکشاورزی و توسعه روستایی وزارت جهادکشاورزی
چکیده
استفاده بیش از سیصد ترکیب شیمیایی خطرناک و مصنوعی نظیر آفت کش ها، کودهای شیمیایی، علف کشها که باعث اختلال در سیستم سلامتی انسان می شود از معایب کشاورزی کنونی است. مصرف گسترده آفت کش ها می تواند تعادل محیط زیست را برهم زند، که در نتیجه آن مشکلات مربوط به مقابله با آفات افزایش می یابد. افزایش آفات و علفهای هرز و مقاومت آنها به سموم شیمیایی آفت کش، راه را برای مصرف بیشتر این سموم فراهم کرده است و کشاورزان را در یک دور باطل استفاده فزاینده از آفت کشها گرفتار ساخته است. . لذا یکی از روش هایی که از طریق آن میتوان در راستای ایمنی و سلامت غذایی گام برداشت مدیریت تلفیقی آفات می باشد. گزارش حاضر درصدد است تا به بررسی تجربیات کشورهای منتخب در مدیریت یکپارچه آفات برای ایمنی و سلامت غذا و ارائه راهکارها برای ایران بپردازد. برطبق نتایج بدست آمده، در مدیریت تلفیقی آفات جهت دستیابی به ایمنی و سلامت غذا از قوانین مالیاتی، پرداخت یارانه به نهاده های بیولوژیکی، حمایت مستقیم از کشاورز استفاده شود و روش شیمیایی به عنوان آخرین راهبرد اجرایی با در نظر گرفتن حداقل اثرات سوء برای محیط زیست توجه میشود.کلیدواژه ها
تجارب جهانی، مدیریت تلفیقی آفات، ایمنی غذایی، ایرانمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.