بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس و عصاره های طبیعی در مواد غذایی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دهمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
- کد COI اختصاصی: NACONF10_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 653
نویسندگان
چکیده
بی شک استفاده از گیاهان کهن ترین راه یافت بشر برای خوش طعم کردن مواد غذایی و نگهداریاز آنها بوده است و در خلال توسعه تمامی تمدنهای بشری همواره ارتباطی تنگاتنگ و نزدیک میان آدمی و گیاه وجود داشته است. با این حال هنوز بیشتر گونه های گیاهی بررسی نشده و ناشناخته مانده اند و هنوز زمان زیادی مانده است تا منابع جدید و با ارزش گیاهی کشف شوند. به این ترتیب گیاهان را میتوان به عنوان منبعی از مواد شیمیایی طبیعی مفید دانست که تنها بخشی از آن مورد بهره برداری قرار گرفته است. این مواد شیمیایی مفید را میتوان نه تنها به عنوان نگهدارنده بلکه به عنوان دارو به کار برد و هم چنین به عنوان ابزاری جالب به منظور فهم و درک بیشتر پدیده های زیست شناختی به کمک گرفت .در این مقاله به سه ماده غذایی شامل صمغ بنه ،ترخون وآوی شن شیرازی که اثرات ضد میکروبی آنها به اثبات رسیده است اشاره شده است.کلیدواژه ها
پنیر کوزه ای، اسانس صمغ بنه، اشریشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبتمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.