بررسی مدیریت بحران تخریب های پیشرونده در اثر حذف ستون گوشه

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_202
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 490
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد علیخانی گله

Civil engineering department, Shahrekord branch, Islamic azad university, Shahrekord,Iran

محمد محمدی ده چشمه

Civil engineering department, Shahrekord branch, Islamic azad university, Shahrekord,Iran

چکیده

هدف از انجام این تحقیق بررسی چگونگی اقدام مدیریت بحران در شرایط بحرانی رفتار سازه های بتن آرمه تحت اثر وقوع خرابیهای پیشرونده است. این حالت خرابی در سازه ها، به دلیل اعمال بارهای فوق العاده به سازه ناشی از عواملی چون انفجار گاز در آشپزخانه، حملات تروریستی، برخورد خودرو با ساختمان،آتش سوزی و سایر بارهای فوق العاده تصادفی ایجاد میشود که در اثر این بارها تعدادی از اعضای سازه دچار شکست شده و شکست و انهدام این اعضا، خرابیها و شکست های زنجیره ای را در سایر اعضای ساختمان به وجود می آورد، که نهایتا0 میتواند منجر به خرابی بخشی یا فروریزی کل یک ساختمان شود و در آن مدیریت بحران باید مشخص نماید مقدار خرابی چه مقدار می باشد و شیوه مناسب در برخورد با بحران کدام است و آن را اتخاذ نماید که به منظور انجام این تحقیق، ابتدا ساختمانهای بتنی و برمبنای آیین نامه ها طراحی گردید و سپس قاب بحرانی آن در نرم افزار abaqus مدلسازی گردید. مدلسازی حالت وقوع خرابی پیشرونده در ساختمان، با حذف ستونهای گوشه قابها انجام میشود. از تحلیل میزان خرابی پیشرونده در سناریوهای حذف ستون مختلف احتمال خرابی و راهکارهای مدیریت بحران ارائه میگردد.

کلیدواژه ها

خرابی پیشرونده، مدیریت بحران، قابهای بتن آرمه، تحلیل نیرویی، مدلسازی عددی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.