بررسی تاثیر مدیریت دانش بر نتایج مشتریان سازمانی (مورد مطالعه توزیع اب منطقه ای گیلان)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 520
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیده فاطمه قرشی

دانشجوی DBA سازمان مدیریت صنعتی

باقر باقریان کاسگری

استادیار پیام نور

چکیده

مدیریت دانش ارتقای یک رویکرد جامع برای شناسایی، تسخیر، بازیافتن، تسهیم و ارزشیابی یک سرمایه اطلاعاتی سازمان است و بر ابعاد مختلف سازمان تاثیر میگذارد. هدف از تحقیق حاضر بررسی رابطه معنی داری بین مولفه های مدیریت دانش با نتایج مشتریان سازمانی می باشد. جامعه هدف مطالعه حاضر، مشتریان سازمانی آب منطقه ای در استان گیلان می باشد. که کل مشتریان سازمانی به تعداد 31 مورد سرشماری گردیده است و اطلاعات از طریق پرسشنامه استاندارد در شش ماهه دوم سال 97 جمع آوری گردیده است. این تحقیق از نظر هدف کاربردی است و از روش همبستگی برای آزمون فرضیه ها استفاده شده است. نتایج حاصل نشان داده است که که از میان مولفه های مدیریت دانش، مولفه کسب دانش با ضریب همبستگی 62/6 درصد؛ مولفه انتقال دانش با ضریب همبستگی 51/8؛ مولفه خلق دانش با ضریب همبستگی 49/6 و مولفه حفظ دانش 45/6 درصد و مولفه کاربرد دانش با ضریب همبستگی 51/5 رابطه مثبت و معنی داری با نتایج مشتریان سازمانی دارد. همچنین از دیدگاه مشتریان سازمانی آب منطقه ای استان گیلان، تمامی مولفه های مدیریت دانش در سازمان مذکور از وضعیت نسبتا مطلوبی برخوردار است. بطوریکه میانگین ارزش کسب شده برای متغیرها عبارت است از: کسب دانش برابر با 2/339؛ حفظ دانش برابر با 2/414؛ انتقال دانش 2/446؛ خلق دانش 2/496؛ کاربرد دانش 2/322 و درنهایت نتایج مشتریان سازمانی برابر با 2/374 بوده است.

کلیدواژه ها

مدیریت دانش، مشتریان سازمانی، خلق دانش، انتقال دانش، کسب دانش، حفظ دانش، کاربرد دانش.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.