بررسی نقش فاصله جغرافیایی و اقتصادی در انتخاب بازار هدف محصولات پلیمری
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_056
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 901
نویسندگان
گروه مدیریت اجرایی، دانشکده علوم اقتصادی و اداری، دانشگاه مازندران، بابلسر، ایران کارشناس ارشد مدیریت اجرایی دانشگاه مازندران
استادیار مدیریت بازرگانی دانشگاه مازندران، بابلسر، ایران
استاد اقتصاد دانشگاه مازندران، بابلسر، ایران
چکیده
شرکتها برای باقی ماندن در صحنه رقابت در هزاره جدید ناگزیر از تعامل با بازارهای جهانی هستند. انتخاب بازارهای هدف با توجه به لزوم گسترش فعالیتهای صادراتی، از جمله مهمترین دغدغه های شرکتهای صادراتی است. در سالهای اخیر تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات جهانی در صدد تبدیل جهان به مکانی کوچک و همگن برآمده اند و این ذهنیت را برای برخی از شرکتها به وجود آوردهاند که در هنگام انتخاب بازارهای هدف خود به نقش فاصله، کمتر توجه نمایند. پژوهش حاضر با توجه به اهمیت محصولات پلیمری در صادرات کشور به دنبال بررسی این موضوع که تا چه حد دیدگاه فاصله در انتخاب بازارهای هدف محصولات پلیمری نقش دارد، میباشد. بدین منظورعملکرد صادراتی محصولات پلیمری طی سال-های 2014 تا 2018 صورت گرفت. در این پژوهش فاصله در دو نوع فاصله جغرافیایی و اقتصادی تحت آزمون الگوی جاذبه استفاده شد. نتایج پژوهش بدست آمده بیانگر آن است که کماکان فاصله در صادرات محصولات پلیمری نقش دارد. فاصله جغرافیایی رابطه معنادار و مثبت و فاصله اقتصادی رابطه معنادار و منفی را نشان میدهد.کلیدواژه ها
بازارهای هدف صادراتی، فاصله جغرافیایی، فاصله اقتصادی، محصولات پلیمریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.