مقایسه صنایع آسیب پذیر از بحران خشکسالی با سایر شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار از نظر کیفیت حسابرسی، تامین مالی بدهی و مدیریت سود
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_053
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 869
نویسندگان
کارشناس ارشد حسابداری، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران،ایران
دانشیار گروه حسابداری، واحد تهران شرق، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر مقایسه صنایع آسیب پذیر از بحران خشکسالی با سایر شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار از نظر کیفیت حسابرسی، تامین مالی بدهی و مدیریت سود می باشد. تحقیق حاضر از نظر هدف، کاربردی، بر حسب نوع داده ها، یک تحقیق کمی و از لحاظ روش گردآوری داده ها توصیفی و از نوع کتابخانه ای بود. جوامع آماری شامل دو جامعه آماری شرکت های آسیب پذیر و غیر آسیب پذیر از بحران خشکسالی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بودند که با توجه به دسترسی به اطلاعات مورد نیاز متغیرها در نهایت برای جامعه شرکت های آسیب پذیر 47 شرکت و برای جامعه آماری شرکت های غیر آسیب پذیر 96 شرکت به عنوان نمونه انتخاب گردیدند که داده های مربوط به آن ها در بازه سال های 1388 تا 1396 به روش کتابخانه ای گردآوری گردید . مانایی متغیرها به وسیله آزمون لوین، لین و چو انجام گرفت که دال بر مانایی تمامی متغیرها در سطح بود. در نهایت تجزیه و تحلیل داده ها به وسیله مدل پنل دیتا و انجام آزمون های چاو و هاسمن انجام شد و نتایج نشان داد که شاخص های کیفیت حسابرسی از قبیل تخصص حسابرس در صنعت و دوره تصدی حسابرس و همچنین تامین مالی از طریق بدهی در جوامع مورد بررسی تاثیرگذاری متفاوت و معناداری بر مدیریت سود دارند. همچنین در شرکت های آسیب پذیر از بحران خشکسالی تاثیرگذاری کیفیت حسابرسی و تامین مالی بدهی بر مدیریت سود بیشتر می باشد.کلیدواژه ها
مدیریت سود، کیفیت حسابرسی، تامین مالی بدهی، بحران خشکسالیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.