طراحی مدل ساختاری –تفسیری عوامل موثر بر اهداف خرید صنعتی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: MANAGECONF04_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 633
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت بازرگانی، واحد جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، واحد جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، واحد جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، واحد جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
چکیده
پژوهش حاضر با هدف طراحی مدلی برای عوامل موث6ر بر اهداف خرید صنعتی انجام گرفت. قلمرو مکانی پژوهش صنعت لوازم جانبی مورد نیاز در سطح ولتاژ ضعیف، برای احداث پستهای فشار قوی ایران است که از صنایع مهم به شمار میرود. جامعه آماری پژوهش، از خبرگان و اساتید دانشگاهی و همچنین مدیران ارشد و متخصصان شرکتهای فعال در صنعت لوازم الکتریکی پستهای فشار قوی انتخاب شدند. این پژوهش در دو مرحله انجام گردید: نخست در فاز کیفی پژوهش، از تحلیل محتوای کیفی و رویکرد همزمان قیاسی و استقرایی استفاده شده است که پژوهشگران با بررسی استاد، 173 عبارت استخراج کرده و این عبارات در 59 شاخص طبقه بندی گردیدند که به امتیاز دهی خبرگان رسیده و نهایتا0 به 11 عامل: منطبق بودن با نوسانات بازار، اهداف شرکت، ملاحظات شخصی خریدار، روابط بلندمدت با عرضه کنندگان، سودآوری، فاکتورهای فنی محصول، در دسترس بودن، حمل به موقع، مطابق نیاز مشتری بودن، فاکتورهای پشتیبانی و کمیته خرید؛ غربال شدند. سپس در مرحله دوم (کمی)، بر پیاده سازی الگو ساختاری تفسیری، به منظور اولویتبندی و یافتن روابط میان مولفه ای موث6ر بر خرید صنعتی اختصاص یافت. که با جمع آوری نظر خبرگان، ماتریس خودتعاملی ساختاری تشکیل و ماتریس دستیابی اولیه و سپس ماتریس دسترسی نهایی تشکیل شدند؛ و در مرحله بعد به تعیین سطوح و اولویت بندی مولفه هاپرداخته شد و نهایتا0 مدل ساختاری تفسیری عوامل موث6ر بر اهداف خرید صنعتی، طراحی گردید.کلیدواژه ها
اهداف خرید صنعتی، عوامل موث6ر بر اهداف خرید، وظیفه خرید صنعتی، فرآیند خرید، مدل ساختاری – تفسیریمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.