بررسی تاثیر مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) در مدیریت هزینه های ساخت پروژه
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی عمران و معماری در مدیریت شهری قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ENGGCONF04_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2969
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه آزاد اسلامی اهر
چکیده
در سالیان اخیر استفاده از مدل سازی اطلاعات اسختمان (BIM) در بسیاری از کشورهای توسعه یافته رواج فراوانی یافته است بطوری که حتی بکارگیری آن در برخی از پروژه های ساختمانی این کشورها، الزامی شده است مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM) برای طراحی و اجرای بهینه و پایداری پروژه های ساخت و ساز و افزایش تولید، بهره وری، پایداری زیرساخت، کیفیت کاهش هزینه های بازیافت و تکرار در صنعت ساختمان سازی را به همراه داشته است. در ایران نیز بسیاری از فعالان صنعت ساخت، در حال بررسی تاثیرات (BIM) بر کنترل و کاهش هزینه ها و نهایتا هزینه به فایده آن در پروژه های ساختمانی خود هستند. مدیر پروژه برای تحویل موفق یک پروژه ساخت و ساز از ابزارهای گوناگونی جهت سهولت در اعمال مدیریت و کنترل پروژه استفاده می کند، با اتسفاده از این دانش این امکان برای مدیران پروژه فراهم می گردد تا با صرف حداقل زمان، به اطلاعات ضروری و مورد نیازشان دسترسی داشته باشند و با ارائه یک تصویر اجرایی از برنامه زمان بندی و همچنین تخمین و برآورد دقیق هزینه ها می تواند ابزار کارآمد برای مدیران پروژه در جهت کنترل پروژه و همچنین افزایش بهره وری و کاهش تلفات باشد. در این مقاله با بهره گیری از تکنیک گردآوری داده به روش کتابخانه ای به بررسی موضوع می پردازیم.کلیدواژه ها
مدل سازی اطلاعات ساختمان (BIM)، پروژه، مدیریت پروژه، مدیریت هزینهمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.