تاثیر الگوهای شایستگی در مدیریت استعدادیابی و جانشین پروری مدیران در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی عمران و معماری در مدیریت شهری قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ENGGCONF04_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 544
نویسندگان
کارشناس ارشد رشته مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد
چکیده
هدف اصلی در این پژوهش تاثیر الگوههای شایستگی در مدیریت استعدادیابی و جانشین پروری مدیران در شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب بوده است. نمونه آماری تعداد 21 نفر از از مدیران و کارشناسان بود که جهت انتخاب نمونه تحقیق از روش نمونه گیری در دسترس استفاده شد. جهت گردآوری داده ها از پرسشنامه 20 سوالی محقق ساخته، استفاده شده است. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی استفاده گردید. یافته های تحقیق نشان داد که در بعد اول که همان عوامل اجرایی است زیرمعیار C11 نظم و انظباط است با مقدار 0.3421 از دیگر عوامل مهمتر است. در مرحله دوم عامل تجهیز و تخصیص منابع C13 با مقدار 0.2795 قرار می گیرد، در مرحله سوم زیرمعیار نتایج کار و به انجام رساندن امور C14 با مقدار 0.2294 قرار می گیرد و سپس عامل اصول و برنامه ریزی C11 با مقدار 0.1974 است که در آخرین رتبه قرار دارد در بعد دوم که همان معیار شخصیتی است زیرمعیار احساس تعهد نسبت به ارزش های سازمانی، عدالت همه جانبه و درست کاری C21 با مقدار 0.2692 قرار می گیرد. در مرحله دوم زیرمعیار توانایی برخورد واقع بینانه با موضوعات جدید و انطباق سریع با تحولات، تغییر شرایط و یا موانع غیرمنتظره C23 با مقدار 0.2554 قرار میگیرد. و در آخر نیز توانایی حفظ بازده کار تحت شرایط نامطمئن و ناملایمات کاری و سازمانی، تحمل استرس C22 با مقدار 0.2243 از دیگر عوامل مهمتر است. در بعد سوم که همان معیار دانشی است عامل بهره مندی از دانش تخصصی و تحصیلات مربوط در حیطه کاری C33 با مقدار 0.3422 قرار می گیرد، در مرحله دوم سیستم های اطلاعاتی مدیریت C31 با مقدار 0.3343 در رده دوم قرار می گیرد. و در نهایت عامل آشنایی با مهارت های ICDL C32 با مقدار 0.2974 قرار می گیرد که در آخرین رتبه قرار دارد.کلیدواژه ها
الگوههای شایستگی، مدیریت استعدادیابی، جانشین پروریمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.