بررسی عوامل موثر بر نگرش و قصد مصرف کنندگان به خرید محصولات جعلی برندهای لوکس
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
- کد COI اختصاصی: QMTM02_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
استادیار و هیات علمی، دانشکده مدیریت، موسسه آموزش عالی سپان اصفهان، ایران.
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (گرایش بازاریابی)، دانشکده مدیریت ، موسسه آموزش عالی سپان اصفهان، ایران
چکیده
این پژوهش درصدد است تا بررسی عوامل موثر بر نگرش و قصد مصرف کنندگان به خرید محصولات جعلی برندهای لوکس را در قالب الگوی مفهومی بازنمایی و سنجش نماید. این تحقیق از نظر هدف، کاربردی است و از نظر نحوه اجرا توصیفی، پیمایشی با رویکرد همبستگی است. جامعه آماری پژوهش حاضر کلیه مشتریان پوشاک در شهراصفهان می باشد. که به دلیل نامحدود بودن جامعه آماری، 185 نفر از جامعه آماری از طریق نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار جمع آوری اطلاعات، پرسش نامه محقق ساخته به تعداد 30 سوال می باشد. که روایی آن با استفاده از نظر اساتید متخصصان و صاحب نظران مدیریت و پایایی آن از طریق شاخص آلفای کرونباخ معادل 0/89 به دست آمد. اطلاعات جمع آوری شده بوسیله نرم افزارهای SPSS و آزمون معادلات ساختاری در دو سطح توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر مبنای نتایج به دست آمده تمامی فرضیه های پژوهش مورد تایید قرار گرفت. بنابراین می توان گفت شناخت رفتار مصرف کنندگان کلید اساسی در موفقیت برنامه های بازاریابی محسوب می شود. این مهم در خریدهای لوکس نمود بیشتری پیدا می کند، چرا که در مصرف لوکس انگیزه های گرایش به خرید کالاهای خاص بیشتر ریشه در مسائل روانی مصرف کنندگان دارد تا مشخصات کالا .کلیدواژه ها
عوامل اجتماعی، عوامل شخصیتی، نگرش نسبت به برندهای لوکس و قصد خرید مصرف کنندهمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.