تاثیر بازار یابی الکترونیک در جذب منابع مالی بانک ها (مطالعه موردی شعب بانک سپه استان مازندران)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
- کد COI اختصاصی: QMTM02_148
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 609
نویسندگان
گروه مدیریت صنعتی گرایش مدیریت پروژه دانشکده علوم انسانی موسسه آموزشی آمل،ایران
چکیده
از آنجا که یکی ازارکان اساسی توسعه بازرگانی الکترونیک تراکنش های مالی الکترونیک می باشد و انجام این امور از طریق شبکه بانکی امکان پذیر است. بنابراین داشتن سیستم الکترونیک ضروری است بانکداری الکترونیکی نوع خاص از بانک است که جهت ارائه سرویس به مشتریان از بانک محیط الکترونیکی اینترنت و موبایل استفاده می کند.دراین روش تمامی عملیات بانکی اعم از دریافت یا واریز پول تایید امضا مشاهده موجودی دیگر وعملیات بانکی به صورت الکترونیکی انجام می شود. پیاده سازی و استقرار الکترونیکی به مشتریان این امکان را می دهد در هر جا یا مکان از کامپیوتر یا محل کار خدمات دولتی سازمانی یا خصوص مورد نیاز خود را کمک سیستم الکترونیکی دریافت یا پرداخت خودرا انجام دهد. اگرچه طی سالیان اخیر برخی از روش ها ارائه خدمات الکترونیکی نظیر ماشین خود خود پرداز پایانه های فروش و تلفن بانک و غیر در نظام بانکی کشور مورد استفاده قرار گرفته اما پذیرش این خدات از سوی مشتری باعث شده نقش و گسترش بازاریابی الکترونیک و در کسب کار آن در ارتباط با مشتری و سازمان ضروری ساخته است. در این پژوهش از سه بعد پاسخگویی امنیت و تکنولوژی این مقوله بررسی شد و به ترتیب ضریب همبستگی 0/648 و 0/651 و 0/528 به دست آمد. نتایج رگرسیون گام به گام نشان داد که از میان ابعاد بازاریابی الکترونیکی، بعد امنیت در گام اول وارد معادله شده و به تنهایی حدود 42/3 درصد از تغییرات جذب منابع مالی را تبیین می کند. در گام دوم و سوم به ترتیب ابعاد پاسخگویی و تکنولوژی به معادله اضافه شده و به همراه بعد امنیت به ترتیب 49/2 و 52/7 درصد از تغییرات جذب منابع مالی را تبیین می کنند.کلیدواژه ها
بازاریابی الکترونیک ، پاسخگویی، امنیت ، تکنولوژی ،بانک سپهمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.