ساختار سازمانی چابک و تخصص محور برای ستاد مدیریت بحران شهرداری های ایران
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
- کد COI اختصاصی: QMTM02_123
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1033
نویسندگان
گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین، ایران
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه زنجان، زنجان، ایران،
چکیده
مسئولیت نهادهای مسئول مدیریت بحران در شهرها یکی از خطیرترین وظایف شهرداری هاست، زیرا جان و مال افراد تا حد زیادی به عملکرد به موقع و صحیح این نهادها وابسته است. این عملکرد هماهنگ و سازماندهی دقیق نیازمند ساختار سازمانی کارا و چابک می باشد. به طور کلی هر سازمان جهت نیل به اهداف و پیشبرد ماموریت خود به یک ساختار بهینه و کارا احتیاج دارد. یک ساختار سازمانی تقسیم بندی وظایف، هماهنگی میان پست ها و سلسله مراتب گزارشده ی و نظارت را تعیین می کند و خطوط مسئولیت و اختیار افراد را مشخص می سازد. ساختار سازمانی هر سازمان بر اساس ماهیت و نوع فعالیت آن تعیین می شود. به دلیل فوریت و حساسیت کار نهادهای مدیریت بحران، ساختاری منعطف نیاز است که بتواند به صورت مقتضی و با سرعت بالا به نیازها پاسخگو باشد. در این مقاله بر اساس شرایط ستادهای مدیریت بحران شهرداری های ایران و با در نظر گرفتن اسناد بالادستی، یک ساختار سازمانی ارائه شده است که علاوه بر انعطاف، تمرکز بر وظایف و تخصصی بودن وظایف را نیز برای ستادهای مدیریت بحران به ارمغان می آورد. مطالعات صورت گرفته در این مقاله از روش مطالعات کتابخانه ای و اینترنتی بوده و با مصاحبه با خبرگان تکمیل شده است.کلیدواژه ها
بحران، مدیریت بحران، ستاد مدیریت بحران، ساختار سازمانی.مقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.