موانع صادرات محصولات پتروشیمی در شرایط تحریم
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
- کد COI اختصاصی: QMTM02_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1514
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه مدیریت مرکز آموزش عالی لامرد، فارس. ایران
دانشآموخته کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی. موسسه آموزش عالی پارس مهر، فارس، ایران
چکیده
هدف اصلی در پژوهش حاضر شناسایی و رتبه بندی موانع صادرات محصولات پتروشیمی در شرایط تحریم بوده است. در مرحله اول به منظور استخراج موانع صادرات محصولات پتروشیمی از پژوهش های پیشین و نظرات افراد نمونه استفاده شده است و برای رتبه بندی شاخص های استخراج شده از تحلیل سلسله مراتبی استفاده شده است. موانع صادرات در قالب سه بعد اصلی شامل عوامل سازمانی، عوامل درونی و عوامل بین المللی تقسیم بندی و راهکارهای عبور از این موانع بررسی گردیده و در نهایت بهترین راهکار ارائه شده است. همچنین چهار راه کار برای عبور از موانع صادرات بررسی شدند و در نهایت با استفاده از تکنیک تحلیل سلسله مراتبی فازی رتبه بندی شده است. یافته های اولیه در زمینه تعیین شاخص های ارزیابی و رتبه بندی موانع توسعه صادرات نشان داد موانع صادرات عبارتند از: عملکرد سازمانی، منابع انسانی، تجهزیرات، تشریفات گمرکی، بوروکراسی اداری، مسائل حقوقی، تحریم ها، سیاست های ارزی و رکود بازار جهانی. بر اساس نظرات خبرگان تحریم ها به عنوان مهم ترین شاخص و پس از آن به ترتیب، عمکرد سازمانی، سیاست های ارزی، منابع انسانی، رکود بازار جهانی، بوروکراسی اداری، تجهزیرات، مسائل حقوقی و تشریفات گمرکی قرار گرفته اندکلیدواژه ها
موانع صادرات، محصولات پتروشیمی، تحریم، تحلیل سلسله مراتبیمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.