بررسی استقرار دولت الکترونیک (اولین عنوان برنامه تحول نظام اداری ایران) در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: QMTM02_085
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 485
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید سلیم زاده

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور واحد تهران غرب، تهران، ایران

حسن الوداری

دانشیار گروه مدیریت دولتی، دانشگاه پیام نور واحد تهران غرب ، تهران، ایران

چکیده

در هر دولت اصل اساسی برای وجود دموکراسی، جوابگو بودن است. سازمانهای دولتی، در راستای تامین نیازهای مردم بوجود می آیند. سیستم پاسخگویی رابط بین دولت و شهروندان می باشد تا ارگان های دولتی وظایف مربوطه را درست اجرا نمایند و شهروندان به انجام امور خود توسط دولت و ارگان های مربوطه امیدوار باشند در تحقیق حاضر به بررسی استقرار دولت الکترونیک (اولین عنوان برنامه تحول نظام اداری ایران) در سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پرداخته می شود .تحقیق فوق از نظر هدف،کاربردی واز منظر روش،توصیفی می باشد. جامعه آماری این تحقیق مدیران و کارشناسان ارشد سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی در همه بخشها در شهر تهران بوده که 430 نفر میباشد .تعداد نمونه، 240 نفر از کارکنان سازمان صدا و سیمای تهران که به صورت تصادفی طبقه بندی و براساس فرمول کوکران انتخاب شد که با استفاده از آزمون کلومروف اسمیرینوف ، تی تک نمونه ای و رگرسیون و رتبه بندی فریدمن به بررسی تاثیر بین فرضیه ها پرداخته شد.نتایج تحقیق نشان می دهد که میانگین دیدگاه در همه فرضیه ها بزرگتر از حد وسط طیف لیکرت است مقدار معناداری نیز کوچک تر از سطح خطای 0/05 است بنابراین میانگین مشاهده شده معنادار است. مقدار آماره t از مقدار بحرانی 1/96 بزرگتر است. لذا به استناد هریک از این یافتههای آماری با اطمینان 60 % میتوان گفت: تمامی فرضیه ها به اثبات رسید و در پایان پیشنهاداتی ارائه شد.

کلیدواژه ها

استقرار دولت الکترونیک، برنامه تحول نظام اداری ایران، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.