بررسی میزان شکاف کیفیت خدمات در دانشکده علوم پزشکی سیرجان

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: QMTM02_053
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 821
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهناز خاتم

گروه مدیریت،واحدسیرجان،دانشگاه آزاداسلامی،سیرجان،ایران

سعید خاتم

باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان،واحدسیرجان،دانشگاه آزاداسلامی،سیرجان،ایران

چکیده

باتوجه به اینکه بخشی ازنیروی بهداشت ودرمان به عنوان نهادخدمت رسان به شهروندان رسالت وماموریت داردازاین جهت میزان رضایتمندی شهروندان دراین خصوص حائزاهمیت می باشد. هدف از پژوهش حاضر بررسی میزان شکاف کیفیت خدمات در دانشکده علوم پزشکی سیرجان بااستفاده از مدل سروکوال می باشد.پژوهش حاضر از حیث هدف کاربردی می باشد و از نظر شیوه گردآوری اطلاعات از نوع توصیفی –پیمایشی است. برای جمع آوری اطلاعات مربوط از روش کتابخانه ای - میدانی و به صورت پرسشنامه استفاده شده است. با توجه به هدف و موضوع پژوهش، جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه ارباب رجوعانی که از خدمات دانشکده علوم پزشکی سیرجان استفاده می کنند هستند.در این پژوهش به دلیل عدم دسترسی به جامعه مورد مطالعه برای تعیین حجم نمونه از روش کوکران استفاده و 384 نفر انتخاب و پرسشنامه به صورت تصادفی ساده بین آنها توزیع گردید. برای تعیین روایی پرسشنامه ها از روش روایی محتوایی استفاده گردیده است و همچنین برای تعیین پایایی پرسشنامه ها از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شد ؛ پس از آن در آمار استنباطی، به منظور بررسی فرضیه های تحقیق با کمک نرم افزار spss استفاده گردید.از برآیندهای اطلاعات مشخص شد؛که متغیرهای پژوهش در جامعه آماری مورد مطالعه مثبت و زیاد است . یافته ها نشان داد که کارایی خدمات بر انتظارات ارباب رجوع کمترین تاثیر و خدمات درمان بیشترین تاثیر را بر انتظارات ارباب رجوع داشته است در نهایت تمامی فرضیه های پژوهش تایید شد.دراین پژوهش مشخص گردید که قابلیت اطمینان بررضایت مشتریان ازکیفیت خدمات وهمچنین مسئولیت پذیزی بررضایت مشتریان وپاسخگو بودن وحساسیت بسیارتاثیرگذارمی باشد

کلیدواژه ها

سازمان،انتظارات مشتری، کیفیت خدمات،رضایت مشتری، دانشکده علوم پزشکی سیرجان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.