تاثیر موانع درون سازمانی و عدم قابلیت بازاریابی صادرات بر عملکرد صادرات با توجه به نقش تعدیلگر ناکارآمدی رقابت (مطالعه موردی شرکت های تولید کننده فوم و اسفنج)

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل ها و تکنیکهای کمی در مدیریت
  • کد COI اختصاصی: QMTM02_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 592
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامین برازنده

گروه مدیریت،واحدبویین زهرا،دانشگاه ازاداسلامی،بویین زهرا،قزوین،ایران

فاطمه محقق زاده

گروه مدیریت،واحدبویین زهرا،دانشگاه ازاداسلامی،بویین زهرا،قزوین،ایران

چکیده

با توجه به گسترش رقابت و تغییرات مداوم محیط کسب وکار در دنیای امروز، صادرات به عنوان یک راهبرد مهم برای گسترش بازار عرضه محصول از بازارهای محدود داخلی به بازار بزرگ بیرونی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. لذا این پژوهش به بررسی تاثیر موانع درون سازمانی و عدم قابلیت بازاریابی صادرات بر عملکرد صادرات با توجه به نقش تعدیلگر ناکارآمدی رقابت درشرکت های تولید کننده فوم و اسفنج، پرداخته است. تحقیق حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ ماهیت جزء پژوهش های توصیفی با روش پیمایشی می باشد. روش گردآوری اطلاعات پرسشنامه بوده است. جامعه آماری تحقیق شامل 500 نفر مدیران و کارشناسان این شرکت میباشد که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه 250 نفر تخمین زده شد. تجزیه و تحلیل توسط نرم افزار لیزرل و اس پی اس اس انجام شد. نتایج تحقیق نشان داد که عدم قابلیت بازاریابی با تاثیر -0.52 و موانع درون سازمانی با تاثیر -0.46 بر عملکرد صادرات تاثیر منفی داشته و ناکارآمدی رقابت با ضریب -0.22 تاثیر عدم قابلیت بازاریابی بر عملکرد صادرات را تعدیل می کند. ضمنا ترتیب اثرگذاری مولفه های موانع درون سازمانی بر عملکرد صادرات به ترتیب عبارتند از: مشکلات انسانی، فنی، مالی، مدیریتی و سازمانی و برنامه ریزی می باشد.

کلیدواژه ها

موانع درون سازمانی ، عدم قابلیت بازاریابی صادرات ، ناکارآمدی رقابت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.