بازخوانی سیل خوزستان و لرستان در فروردین ماه سال 98

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس جامع مدیریت و مهندسی سیلاب
  • کد COI اختصاصی: IFMC07_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1499
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزانه سلطانی قلاتی

دانشجوی کارشناسی ارشد بازسازی پس از سانحه دانشکده معماری و شهرسازی

چکیده

در این مقاله تلاش بر آن بوده تا با بررسی سیزده مورد از معضلات سیل فروردین 98 در خوزستان و لرستان و تحلیل اقدامات پس از سانحه به میزان آمادگی در برابر سوانح احتمالی آینده افزوده شود. این موارد شامل:نقش رسانه در سیل خوزستان و لرستان، آداب مصاحبه حین سانحه، تشکیل کمپین های مردمی و حضور نیروها در منطقه سانحه دیده بصورت منظم، دخیل کردن مردم سانحه دیده در امور (مردم_محوری) و تخلیه منطقه به عنوان آخرین راه حل در زمان بحران، اعتماد به هلال احمر به منظور متمرکز شدن کمک های مردمی و توزیع عادلانه، توجه به موضوع دام، اهمیت حضور مسئولین ذیربط در نخستین لحظات بعد از سانحه در منطقه، عدم ساخت و ساز در بستر رودخانه، آموزش صحیح به مردم برای پذیرش هشدارها قبل از سانحه و واکنش مناسب، مشخص بودن وظایف نهادها در زمان سانحه، امنیت در شرایط سانحه با توجه به تفاوت دین و فرهنگ، بهداشت وخدمات پزشکی، آسیب به بناهای تاریخی از جمله مواردی است که در سیل خوزستان و لرستان ایجاد مشکل کرد و در این مقاله به آن پرداخته شده است.روش تحقیق کیفی و از نوع توصیفی_تحلیلی و پیمایشی است. ابزار گردآوری داده ها از طریق مطالعات کتابخانه ای و مصاحبه با افراد حاضر در منطقه صورت گرفته است.

کلیدواژه ها

سیل، خوزستان، لرستان، مدیریت بحران، معضلات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.