مروری بر روش های ذخیره سازی انرژی حرارتی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین همایش بین المللی توسعه فناوری در نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی
- کد COI اختصاصی: OILBCNF02_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1939
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه تبریز، ایران
استادیار دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه تبریز، ایران و عهده دار مکاتبات
استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه تبریز، ایران
چکیده
کاهش منابع سوخت های فسیلی و همچنین آلودگی های ناشی از سوختن آنها که هزینه های غیرمستقیم زیادی را به همه جوامع تحمیل می کند و نیز افزایش روز افزون قیمت آنها استفاده از انرژی های تجدید پذیر را برای همه اجتناب ناپذیر می کند. انرژی خورشیدی، که استفاده از آن آسانتر از انرژی های دیگر است. از آن جایی که در کشور ما نیز با حذف یارانه های سوخت های فسیلی هزینه آن ها بسیار زیاد شده و در عوض انرژی خورشیدی با شدت تابش زیاد و تقریبا رایگان برای استفاده در اکثر نقاط کشور وجود دارد و بهترین گزینه برای تامین انرژی حرارتی و حتی الکتریسیته می باشد. امروزه استفاده از انرژی های تجدید پذیر† مانند باد و انرژی خورشید به دلیل سازگاری با محیط زیست از اهمیت زیادی برخوردار می باشند. فلذا استفاده از انرژی های تجدیدپذیر امری ضروری می باشد. امروزه استفاده از قابلیت ذخیره سازی انرژی ‡ حرارتی بسیار مورد توجه محققین می باشد. یکی از انواع ذخیره انرژی، ذخیره انرژی حرارتی § می باشد که می تواند فاصله میان عرضه و تقاضای انرژی را کاهش دهد. در این مقاله به بررسی روش های ذخیره سازی انرژی حرارتی، طبقه بندی، اساس وکاربرد هر کدام از روش ها پرداخته شده است.کلیدواژه ها
سوخت های فسیلی، انرژی تجدید پذیر، انرژی خورشیدی، ذخیره سازی انرژی، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.