تاثیر مدیریت ارتباط با مشتری بر بهره وری و وفاداری مشتریان باشگاه های ورزشی استان کرمانشاه

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی
  • کد COI اختصاصی: PESSO04_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 681
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید سلیمانی

استادیار گروه تربیت بدنی، واحد ملایر، دانشگاه آزاد اسلامی، ملایر، ایران

علی خجسته

دانشجوی دکتری تربیت بدنی، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران

رضا مرتاضی

دانشجوی دکتری تربیت بدنی، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران

سهیلا اینانلو

دانشجوی دکتری تربیت بدنی، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران

چکیده

هدف کلی این تحقیق، بررسی تاثیر مدیریت ارتباط با مشتری بر بهره وری و وفاداری مشتریان باشگاه های ورزشی استان کرمانشاه میباشد. تحقیق حاضر از نظر هدف پژوهش، کاربردی و از نظر روش تحقیق، توصیفی- همبستگی است. جامعه آماری تحقیق شامل کلیه صاحبان و مدیران باشگاه های خصوصی استان کرمانشاه به تعداد 820 نفر بود و حجم نمونه از طریق فرمول کوکران 261 نفر بدست آمد که از طریق روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی انتخاب شدند. جهت گردآوری اطلاعات از پرسشنامه مدیریت ارتباط با مشتری (علوی شاد، 1387 ، پرسشنامه بهره وری سازمانی (اسدی، (1380 و پرسشنامه تمایل وفاداری مشتریان (لیم،(2006 استفاده شد که پس از اطمینان از روایی، پایایی پرسشنامه از طریق آلفای کرونباخ به ترتیب 0/89، 0/79 و 0/74 برآورد شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و آمار استنباطی (آزمون کولموگراف اسمیرنوف و مدلسازی معادلات ساختاری استفاده شد. نتایج تحقیق نشان داد که مدیریت ارتباط با مشتری بر بهره وری و وفاداری مشتریان باشگاه های ورزشی استان کرمانشاه تاثیر معنیداری دارد. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که مدیریت ارتباط با مشتری میتواند موجب وفاداری مشتریان و در نتیجه وفاداری مشتریان شود و این حضور دوباره و افزایش مشتریان در باشگاه های ورزشی نه تنها به اعتبار آن باشگاه میافزاید بلکه موجب سودهی بیشتر باشگاه نیز میباشد.

کلیدواژه ها

مدیریت ارتباط با مشتری، بهره وری، وفاداری مشتریان، باشگاه های ورزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.