مطالعه نقش مهارت های ارتباطی بنیادین درمدیریت تضاد دردانشجویان مدیریت ورزشی ومدیریت دولتی و مقایسه آن
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در تربیت بدنی، علوم ورزشی و قهرمانی
- کد COI اختصاصی: PESSO04_085
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 523
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه تهران
دکترای مدیریت ورزشی دانشگاه تهران
چکیده
تعارض می تواند خلاقیت را توسعه دهد و یا منجر به اتلاف منابع سازمان شود. هدایت و کنترل تعارض در سازمانها توانمندی و مهارتهای مدیران را می طلبد. این نکته برای دانشجویان مدیریت که جهت اداره و رهبری سازمانها و مشاغل، تجهیز شده و آموزش می بینند، حائز اهمیت بیشتری است. تحقیق حاضر نقش مهارت های ارتباطی به عنوان ابزاری مدیریتی جهت ارتقای کیفیت زندگی سازمانی را در مدیریت تضاد در بین دانشجویان مدیریت ورزشی و مدیریت دولتی مورد بررسی قرار داده است. 180 دانشجوی تحصیلات تکمیلی به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب انتخاب و در تحقیق حضور داشتند. رگرسیون چند متغیره نشان داد که از بین مهارت های ارتباطی، قوی ترین متغیر پیش بینی کننده مدیریت تضاد، متغیر مهارت بازخوردی (%11/2 و سپس متغیرهای کلامی%3/2 و شنودی (% 2 بودند. دو گروه در مهارت شنودی و بازخوردی اختلاف معناداری دارند و در زمینه مدیریت تضاد میانگین گروه مدیریت بالاتر بوده ولی اختلاف معناداری مشاهده نشد. نزدیک به چهل درصد دانشجویان مورد تحقیق به لحاظ مهارت های ارتباطی بنیادین در طبقه ضعیف رتبه بندی می شوند و این در حالی است که آنها برای مسیر شغلی خود به این مهارتها نیاز دارند. نتیجه فوق توجه به برنامه ریزی وآموزش مهارتها را در برنامه درسی آموزش عالی ضروری می سازد.کلیدواژه ها
مدیریت تضاد،مهارت های بازخوردی ،شنودی،کلامیمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.