اعتبار معاملات مدیران اصلی شرکت ها
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی حقوق در چشم انداز ۱۴۰۴
- کد COI اختصاصی: HCHCONF02_044
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 857
نویسندگان
چکیده
اعضای هیئت مدیره و مدیرعامل هرگاه بخواهند در معاملات شرکت طرف معامله قرار بگیرند یا تسهیم شوند باید قبلا از هیئت مدیره اجازه بگیرند. عدم کسب اجازه از هیئت مدیره ممکن است معامله مذکور را دچار تزلزل نموده و حتی ابطال آن را در پی داشته باشد. قسمت اول ماه 129 لایحه اصلاحی قانون تجارت موید این امر است. به طوریکه ملاحظه می گردد دامنه ممنوعیت معامله بدون اجازه هیئت مدیره به موسسات و شرکت های دیگری نیز کشیده شده است. علاوه بر تنفیذ هیئت مدیره، چنین معاملاتی نیاز به تنفیذ مجمع عمومی عادی نیز دارد و در صورت عدم اجازه به وسیله این مجمع، اینگونه معاملات دارای ضمانت اجراهایی خواهد بود که هدف از این پژوهش بررسی آثار معاملات مدیران شرکت با خود می باشد که نتایج تحقیق نشان می دهد که ممکن است اینگونه معاملات صحیح، غیرنافذ و باطل باشند که در این پژوهش به تبیین این موارد پرداخته خواهد شد.کلیدواژه ها
معامله با شرکت، اعتبار معاملات، تنفیذ، بطلان، مدیرعامل، هیئت مدیرهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل مبانی فقهی حقوقی ماده ۳۰ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ و نگاهی به رویه قضایی در این خصوص
- تحلیل حقوقی و فقهی تاثیر ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده ۱۳۹۱ بر حقوق کودکان
- مفهوم و چهارچوب حقوقی حق فسخ در قراردادهای کار بر اساس قانون کار و رویه دیوان عدالت اداری
- نقش دفاتر اسناد رسمی و مشاورین املاک در اجرای قانون الزام
- بررسی تطبیقی کنوانسیون راجع به قانون حاکم بر مسئولیت ناشی از کالا با قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.