بانکداری در مسیر تحول دیجیتال و بررسی وضعیت برخی بانکهای دیجیتال در سطح جهانی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_310
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1866
نویسندگان
استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه الزهرا؛
دانشجوی دکترا، دانشگاه الزهرا
مشاور و کارشناس ارشد حوزه پرداخت الکترونیک و کسب و کارهای نوین
چکیده
امروزه تغییرات حاصل از تحول فناوری اطلاعات که تحت تحول دیجیتال بیان میشود، تاثیر قابل توجهی بر بهبود فضای کسب و کارهاگذاشته است .تحول دیجیتال، مجموعه تحولات عمیق و تغییرات سازمانها و کسب و کارها در حوزه فعالیتها، فرآیندها، توانایی ها و مدلهای کسب و کار است که به آنها اجازه میدهد تا بتوانند از فرصتهای ناشی از توسعه و ترویج فناوری و تغییرات حاصله ناشی از توسعه آنها در راستای استراتژی ها و اولویتهای خود بهره بگیرند. تحول دیجیتال در حوزه بانکداری، مدل کسب و کار، نحوه ارتباط و تعامل با مشتری، فرایندهای عملیاتی و نیز قابلیت های دیجیتالی بانکها را تحت تاثیر قرار داده و استقرار بانکداری دیجیتال به معنی، ارایه محصولات و خدمات مناسب، شخصی سازی و سفارشی سازی شده، در زمان مناسب و به طور آنی از طریق ابزار یا کانالهای متناسب و یکپارچه شده ارایه خدمت به مشتریان مبتنی بر تحلیلهای پیشرفته داده های مشتریان، را در بانکها الزام آور می نماید. در این مقاله سعی بر آن است تا ضمن بیان مزایای بانکداری دیجیتال و مقایسه ی آن با بانکداری سنتی، وضعیت بانک های پیشرو در امر تحول دیجیتال در سطح جهانی مورد بررسی قرار گیرد و به عنوان ابزاری جهت الگوبرداری مدیران و صاحبان این صنعت در پیاده سازی تحول دیجیتال مورد استفاده قرار بگیردکلیدواژه ها
تحول دیجیتال، بانکداری دیجیتال، فناوری اطلاعات، تجربه مشتری، تحلیل دادهمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.