ارائه یک مدل انتخاب سرویس های ساخت و تولید ابری با در نظر گرفتن ماهیت غیرقطعی و بلندمدت فضای ساخت و تولید
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_295
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 672
نویسندگان
دانش آموخته ی کارشناسی ارشد، دانشکده ی مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران
دانشیار، دانشکده ی مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف، تهران، ایران
چکیده
با افزایش رقابت جهانی در بخش تولیدی و همچنین تنوع و پیچیدگی نیازهای مشتریان، الگوی جدیدی با عنوان ساخت و تولید ابری در صنعت مطرح شد و موردتوجه پژوه شگران زیادی قرار گرفت. در این الگوی نوظهور، منابع و قابلیت های تولیدی، مجازی شده و در تمام چرخه ساخت و تولید در دسترس کاربران به شکل سرویس هایی از طریق اینترنت قرار می گیرند. همچنین باوجود محدودیت کارکرد سرویسهای منفرد و نیاز به ترکیب آنها جهت ر سیدن به سرویس های پیچیده تر با کارکردهای بیشتر، مسئله ی ترکیب سرویسها در فضای ساخت و تولید ابری مطرح گردید. هدف از مسئله ترکیب سرویسها تخصیص بهینه عملیات به سرویسها است به طوریکه معیارهای کیفیت سرویس بهینه گردند. در پژوهش حاضر، به ارائهی مدلی به منظور انتخاب و تخصیص بهینه سرویسها به عملیات با در نظر گرفتن معیارهای کیفیت سرویس ازجمله زمان و هزینه و همچنین در نظر گرفتن ماهیت غیرقطعی فضای ساخت و تولید ابری، پرداخته شده است. درخواست کننده ی سرویس نیازمندی های خود را در قالب نمودار توالی عملیات به ابر ارسال کرده و ابر تولیدی با نگاه سطح کلان به مجموعه عملیات ارسالی و با در نظر گرفتن انعطاف پذیری و رعایت پیش نیازی های عملیات به دنبال بهترین تخصیص سرویسها به عملیاتها با هدف بهینه سازی زمان و هزینه و همچنین حفظ پایداری جواب مسئله است. ادامه مسئله ی نمونه ای از ترکیب سرویس های ساخت و تولید ابری توسعه مییابد و جهت حل نزدیک به بهینهی مسئله نمونه از الگوریتم فراابتکاری ژنتیک بهره گرفته شده و به مقایسه آن با جواب حاصل از حل دقیق پرداخته خواهد شد.کلیدواژه ها
رایانش ابری، ساخت و تولید ابری، ترکیب سرویسها، الگوریتم ژنتیک، کیفیت سرویسمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.