ارائه یک مدل برنامه ریزی توالی عملیات چند محصولی در فضای ابری با در نظر گرفتن امکان به اشتراک گذاری سرویس های لجستیکی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_212
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 803
نویسندگان
کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شریف؛
دانشیار ، دانشگاه صنعتی شریف؛
چکیده
ساخت و تولید ابری، یک مدل کسب وکار مبتنی بر سرویس است که منابع تولیدی توزیع شده را به هم مرتبط و این امکان را فراهم میکند تا چندین کاربر از طریق اینترنت درخواست سرویس را بطور همزمان به یک پلتفرم ابری ارائه دهند. مسئله ی مهم در محیط ابری چگونگی برنامهریزی وظایف برای رسیدن به عملکرد بهتر یک سیستم ابری است. برنامه ریزی وظایف در محیط ابری اشاره به فرآیند تخصیص سرویس به منابع تولیدی در طول زمان دارد به صورتی که سرویس از لحاظ زمان، هزینه، در دسترس بودن و سایر معیارهای کیفیت در سطح رضایتبخشی قرار گیرد. با توجه به اینکه به اشتراک گذاری سرویسهای لجستیکی بر رفتار مدلهای ساخت و تولید ابری تاثیرگذار است بر همین اساس یک مدل توسعه یافته از مطالعات قبلی برای تخصیص وظایف به منابع تولیدی با تمرکز بر روی اشتراک گذاری سرویسهای لجستیک ارائه شده است. هزینه های تولید، لجستیک و هزینه کل این مدل با مدل قبلی در ادبیات (بدون در نظر گرفتن امکان به اشتراک گذاری سرویس های لجستیک) مقایسه و مشاهده شد که استفاده از سرویس لجستیک مشترک و تسهیم هزینه بین استفاده-کنندگان سرویسهای ساخت و تولید میتواند بعنوان یک ویژگی منحصر به فرد قابلیت پیاده سازی در مدلهای ساخت و تولید ابری را داشته باشد.کلیدواژه ها
ساخت و تولید ابری، تخصیص سرویس، زمان بندی وظایف، به اشتراک گذاری سرویسهای لجستیکیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.