شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر نوآوری باز در شعب بیمه ای شهر زنجان با رویکرد تصمیم گیری چند معیاره
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 474
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه پیام نور زنجان
دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع ، دانشگاه پیام نور زنجان
چکیده
در دنیای رقابتی امروز، سازمانها برای رشد و توسعه موقعیت خود باید شیوه جدید مقتضی با این میزان تغییرات و پیشرفت سریع را اتخاذ کنند .یکی از الزامات توسعه و پیشرو بودن در صنعت بیمه ، برخورداری از رویکرد و نگاه نوآوری باز در سازمان است.نوآوری باز هم در اروپا و هم در ایالات متحده طی بیش از یک ده ه اخیر و پس از انتشار کتاب نوآوری باز هنری چسب رو به طور گسترده مورد بحث و مطالعه واقع شده است. در واقع هر چند که در ده ه نود برخی سازمانها از مفهوم و روشهای نوآوری باز استفاده کرده و توفیقات قابل توجهی کسب کرده بودند اما اولین بار در اوایل قرن بیست و یکم یعنی بین سالهای 2000 تا 2003 مفهوم نوآوری باز توسط هنری چسبرو تئوریزه و در محافل آکادمیک مطرح شد. نوآوری باز با تاکید بر از بین بردن مرزهای سازمان و دخیل کردن عوامل ارزش آفرین خارج از سازمان ، احتمال موفقیت و توسعه سازمانی را بالا برده و ریسک ناشی از خطرات سرمایه گذاری را کاهش میدهد. برای این منظور، در این پژوهش با بررسی و شناسایی عوامل موثر بر نوآوری باز در صنعت بیمه ، با استفاده از تکنیک2AHP ، یکی از روشهایMCDM3، به مقایسه و اولویت بندی آن پرداخته شده است . پژوهش حاضر از نوع تحقیقات توصیفی پیمایشی است و ابزار گردآوری آن با کمک مرور ادبیات پژوهشی این حوزه و گردآوری اطلاعات پرسشنامه در بین سی نفر از مدیران و کارشناسان صنعت بیمه در شهر زنجان است. نتیجه این تحقیق نشان می دهد که در رتبه بندی بیشترین امتیاز نوآوری باز متعلق به بعد آمادگی سازمانی و کمترین ارزش متعلق به بعد مدل کسب و کار باز می باشد.کلیدواژه ها
نوآوری باز، تصمیم گیری چند معیاره ، صنعت بیمه.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.