افزایش بهره وری سیستم صف خط تولید با محدودیت چیدمان با استفاده ازابزارهای شبیه سازی
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_143
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1066
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی،واحد علوم و تحقیقات تهران، گروه مهندسی صنایع، تهران، ایران
دانشجوی دکتری مهندسی صنایع دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات، تهران، ایران،
چکیده
سیستم های صف می توانند بیانگر بخش وسیعی از فعالیت ها در حوزه ی برنامه ریزی و مدیریت واحدهای تولید باشند، لذا مدل های موجود برای ارزیابی عملکرد این سیستم ها باید به دقت بررسی شده و مدل مناسب مبتنی بر خصوصیات سیستم مورد بررسی انتخاب شده یا توسعه یابد. در این پژوهش سعی برآن است با توجه به نوع خدمت دهی و محدودیتی که در چیدمان فیزیکی تجهیزات در کارخانه امرسان وجود دارد، که مانع از خروج به موقع محصولات از خط تولید می گردد، سیستمی طراحی و تنظیم گرددکه طول صف و زمان انتظار محصولات برای خروج از خط تولید، کاهش یافته و یا از بین برود. به این منظور از ابزار های شبیه سازی استفاده گردید. نتایج شبیه سازی نشان داد که در قسمت آماده سازی، از ظرفیت اضافی نیروها استفاده می شود تا در ابتدای خط همواره قطعه برای تولید آماده باشد. درقسمت آماده سازی، از ظرفیت اضافی نیروها استفاده می شود تا در ابتدای خط همواره قطعه برای تولید آماده باشد. همچنین در خصوص ایستگاه کنترل کیفیت نیز، با توجه به حساسیت مدیرت ارشد به مقوله کیفیت و همچنین نیاز به کنترلهای مضاعف و تعمیرات احتمالی، این دستگاه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و به همین دلیل به پرسنل این بخش دستور داده شده تا بدون توجه به صف و با نهایت دقت امور کنترلی را انجام دهند که این مساله در شبیه سازی خود را نمایان کرده است . همچنین در خصوص تعداد دستگاه نیمه ساخته منتظر در صف هر ایستگاه، ایستگاه کنترل کیفیت بیشترین مقدار را دارد.کلیدواژه ها
شبیه سازی، سیستم های صف، خط تولیدمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.