تحلیل استراتژیک آموزشی صنایع کوچک با ترکیب الگوی استاندارد ISIRI10015 و تکنیک SWOT موردکاوری: شرکت شهرک های صنعتی استان قم

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC16_092
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 523
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمهدی روحانی پور

دانشجوی دکتری تخصصی تولید و عملیات، پردیس بین الملل دانشگاه تهران، تهران، ایران

جلال رضایی نور

دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه قم، دانشکده فنی و مهندسی، قم، ایران

رضا سیف الهی

کارشناس ارشد مدیریت تکنولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایران

چکیده

برنامه ریزی ا ستراتژیک به مجموعه تئوری هایی گفته می شود که به همراه ابزارهای تکمیلی، جهت کمک به مدیران جهت تصمیم گیری در زمان حال با در نظر گرفتن پیامدهای آتی طراحی شده اند. هدف از این پژوهش، تحلیل ا ستراتژیک آموز شی صنایع با ترکیب الگوی ا ستاندارد ISIRI10015 و تکنیک سوات 1برای صنایع کوچک ا ستان قم میبا شد. با توجه به داده های جمع آوری شده امتیاز ماتریس ارزیابی عوامل خارجی 2و ماتریس ارزیابی عوامل داخلی 3 بترتیب حدودا 1,5 و 1,3 بدست آمده است که ضمن پایین تر بودن از سطح میانگین (2/5) ، میتوان دریافت که صنعت در نقاط قوت نیز ضعیفتر از نقاط ضعف می باشد. لذا بهترین استراتژی آموزشی برای صنایع کوچک ا ستان قم حداقل کردن نقاط ضعف و پرهیز فوری از تهدیدات (ا ستراتژی تدافعی) میبا شد. این ا ستراتژی ماهیتی دفاعی دارد و ایجاب می نماید که نقاط ضعف و تهدید ها به حداقل برسد. لذا با توجه به اینکه مدیران صنایع با دادن امتیاز بالابه خود در مهارتهای فنی و فردی اعتقادی به آموزش ندارند، بنابر این تشویق مدیران با ارائه یارانه، امکانات و تقویت بخش خصوصی در ارائه آموزشها مختلف به صنایعی که در ارتقاء منابع انسانی فعالیت دا شته اند، به جای برگزاری مستقیم دوره های آموز شی می تواند یکی از مهم ترین ا ستراتژی های آموزشی صنایع کوچک استان قم تلقی گردد.

کلیدواژه ها

برنامه استراتژیک آموزشی صنایع، الگوی استاندارد ISIRI10015، تکنیک سوات، صنایع کوچک استان قم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.