تجمیع و حمل مستقیم در سیستم های تخلیه ی بارگیری هم زمان
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1248
نویسندگان
کارشناسی ارشد، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران؛
کارشناسی ارشد، گروه مهندسی صنایع، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران؛
استادیار، گروه مهندسی صنایع، واحد بناب، دانشگاه آزاد اسلامی، بناب، ایران؛
چکیده
به منظور کاهش هزینه ها و افزایش کارایی سیستم زنجیره ی تامین، تخلیه ی بارگیری همزمان یکی از مهمترین استراتژیهای مدیریت انبارداری برای ترکیب مح صولات از تامینکنندگان مختلف به مشتریان مختلف است. محصولات با کامیونهای ورودی از تامین کنندگان جمع آوری شده و سپس به وسیله ی کامیونهای خروجی از طریق تخلیه ی بارگیری همزمان به سمت مشتریان حرکت داده می شوند. زمان بندی کامیونها نقش مهمی را در سیستم تخلیه ی بارگیری همزمان ایفا میکند. در این پژوهش حالتی از تخلیه ی بارگیری همزمان مورد بررسی قرار گرفته که در آن کامیون ورودی میتواند به عنوان کامیون خروجی نیز استفاده شود. این کار مزایایی چون کاهش زمان تخلیه، بارگیری و کاهش هزینه های اجاره ی کامیون را به همراه دارد. به منظور بررسی این حالت از مسئله، مدل ریاضی توسعه داده شده به منظور د ست یابی به جواب منا سب برای حل مدل ریا ضی و مشخص کردن اعتبار و صحت مدل سازی از نرم افزار بهینه سازی گمز در سایزهای پایین و در سایزهای متوسط و بالا که نرم افزارهای بهینه سازی قادر به یافتن جواب بهینه نیستند از نرمافزار متلب و الگوریتم های فراابتکاری شیرمورچه، ممتیک و کلونی مورچگان برای حل مدل ریاضی استفاده شده ا ست. نتایج به د ست آمده قابل ا ستفاده بودن پیشنهاد مطرح شده و کارایی خوب الگوریتم شیرمورچه را در حل این مسئله نشان میدهد.کلیدواژه ها
الگوریتم شیرمورچه، تخلیهی بارگیری همزمان، زمان بندی کامیونهامقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.