مدلسازی پویاییهای زنجیره تامین سه حلقه ای با رویکرد چند عاملی جهت بهبود عملکرد سیستم زنجیره تامین(صنعت خودرو ایران)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_066
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 538
نویسندگان
دانشیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۱۹۳۹۵-۳۶۹۷، تهران، ایران
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۱۹۳۹۵-۳۶۹۷، تهران، ایران
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه پیام نور، صندوق پستی ۳۶۹۷-۱۹۳۹۵، تهران، ایران
چکیده
زنجیره تامین شبکه ای از سازمانها و فرایندهای کسب و کار برای تهیه مواد اولیه، تولید محصول و ارائه به مشتری میباشند. وجود هماهنگی در میان اعضا زنجیره به قدری حائز اهمیت است که هزینه تولید، کیفیت و تحویل به موقع کالا تحت تاثیر این هماهنگی قرار دارد. صنعت خودرو یکی از صنایعی است که زنجیره تامین در آن نقش بسیار مهمی دارد. در این تحقیق به م سئله هماهنگی زنجیره تامین سه حلقه ای(مشتری، وا سطه، تولیدکننده) پرداخته خواهد شد و زمان منا سب سفارشگذاری محصول از سوی مشتری با هدف کاهش هزینه هر یک از اعضا زنجیره و افزایش کیفیت محصول مورد توجه قرار خواهد گرفت. در این راستا برای یک زنجیره تامین سه حلقه ای(مشتری، واسطه و تولید کننده)، با بررسی روند جاری شرکت خودروسازی سایپا به عنوان مشتری جهت تامین قطعات مورد نیاز برای مونتاژ و تولید خودرو، نحوه فعالیت شرکت سازه گستر سایپا به عنوان واسطه جهت تامین قطعات، و شرکت لولا خودرو به عنوان تولیدکننده قطعات مورد نیاز خودرو، مورد مطالعه قرار خواهند گرفت. در ادامه مدل ریاضی با هدف یافتن مرز موثر هزینه و کیفیت برای هر سه عضو زنجیره تامین مذکور، ارائه و بهینه زمان سفارش گذاری(تعداد دفعات سفارش گذاری) قطعات مورد نیاز، تعیین خواهد شد. روش حل مدل ارائه شده، الگوریتم ژنتیک چند هدفه خواهد بود و جهت اعتبارسنجی آن، مدل ریاضی با روش ازدحام ذرات چند هدفه حل و نتایج حاصل از دو روش مورد مقایسه قرار خواهند گرفت.کلیدواژه ها
زنجیره تامین، هزینه نگهداری، عوامل زنجیره، سفارش گذاری، کیفیت محصولمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.