طراحی مدلی برای مدیریت سیستماتیک فرآیند تخلیه و بارگیری براساس تکنیک مهندسی همزمان (مطالعه موردی: فرآیند تخلیه و بارگیری اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر)
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 765
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی خرمشهر- خلیج فارس، خرمشهر، ایران؛
دکترای مهندسی صنایع، استادیار دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اراک، اراک، ایران
چکیده
هدف این مقاله، طراحی مدلی برای مدیریت سیستماتیک فرآیند تخلیه و بارگیری براساس تکنیک مهندسی همزمان و تاثیر آن بر شاخص رضایت مشتریان با انجام مطالعه موردی در فرآیند تخلیه و بارگیری اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر می باشد. برای این منظور، سه فرضیه تدوین شده است. جامعه آماری تحقیق شامل هر شخص حقیقی یا حقوقی که مشتری سازمان بنادر دریانوردی خرمشهر محسوب میباشد . ابزار مورد استفاده در تحقیق پرسشنامه می باشد و استخراج اطلاعات و تحلیل کمی و تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS انجام میشود. برای اندازه گیری پایایی ابزار اندازه گیری از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است. آلفای کرونباخ به دست آمده برابر با 0/849 می باشد. نتایج حاصل نشان میدهد که قبل از ایجاد مدل مهندسی همزمان، بین شاخصهای مورد بررسی، رابطه همبستگی وجود نداشته است؛ حال آنکه پس از پیاده سازی مدل، همبستگی بین شاخصها ایجاد شده و این همبستگی بین شاخصها منجر به افزایش رضایت مشتریان گردیده است. پس میتوان نتیجه گرفت مدل مهندسی همزمان منجر به افزایش کارایی و بهره وری عملیات تخلیه و بارگیری شده که این امر سبب افزایش رضایت مشتریان گردیده است.کلیدواژه ها
تخلیه و بارگیری، مهندسی همزمان، رضایت مشتری، سازمان بنادر و دریانوردی خرمشهرمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.