مساله مسیریابی خودرو باز با بارانداز متقاطع و تحویل های دوگانه
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: شانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: IIEC16_026
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 975
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه خاتم
دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه تهران
چکیده
بارانداز متقاطع به عنوان یک روش موثر کنترل جریان موجودی که نقشی اساسی در مدیریت زنجیره تامین دارد مورد توجه قرار گرفته شده است.فواید تکنیک بارانداز متقاطع بطور فزاینده ای در ادبیات و در عمل مورد نظر واقع شده است.همچنین ترکیب بارانداز متقاطع با انواع مساله های مسیریابی خودرو باعث افزایش جذابیت این تکنیک شده است.یکی از انواع مساله مسیریابی خودرو که با بارانداز متقاطع در نظر گرفته شده است مساله مسیریابی خودرو باز است.مساله مسیریابی خودرو باز با بارانداز متقاطع در دنیای واقعی کاربرد فراوانی دارد. برای مثال شرکتی که محصولات خودش را از طریق یک بارانداز متقاطع توزیع می کند و به دلایلی نیاز دارد که ناوگان خودروی خود را به یک شرکت لجستیکی برون سپاری کند, مساله مسیریابی خودرو باز با بارانداز متقاطع برای این شرکت بسیار کارگشا خواهد بود.در این تحقیق مساله مسیر یابی خودرو باز با بارانداز متقاطع و تحویل های دوگانه مورد بررسی قرا گرفته است.برای این مساله ما یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط توسعه داده ایم که هزینه کل را کمینه می کند.ما یک الگوریتم شبیه سازی تبرید برای حل مساله ارائه و سپس الگوریتم را در دو اندازه آزمایش و نتایج حاصل را با نتایج حل دقیق بدست آمده از نرم افزار گمز مقایسه کرده ایم. نتایج محاسباتی نشان می دهند که الگوریتم پیشنهادی جواب های مناسبی را با درصد خطای کم نسبت به حل دقیق در مدت زمان منطقی ارائه می دهد.کلیدواژه ها
مساله مسیریابی خودرو باز-بارانداز متقاطع تحویل های دوگانه-مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.