کاربرد نانو ذرات در میراگ ر خودروها و خنثی کردن ارتعاشات جاده ای
- سال انتشار: 1398
- محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی
- کد COI اختصاصی: NREAS02_187
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 461
نویسندگان
چکیده
در مطالعه حاضر به بررسی تولید حرارت درون کمک فنر ، ویسکوز تحت بارگذاری نوسانی پرداخته شده و اثر تولید حرارت بر کاهش لزجت نانوسیال درون کمک فن ر که سبب کاهش کارایی کمک فنر خواهد شد مورد مطالعه قرار گرفته است . همچنین مشاهده شد که نانوذرات، بیشتر از ذرات با اندازه میکرومتری در سیال معلق می مانند و از این رو از شدت انسداد ایجاد شده بوسیله ته نشینی سریع ذرات کاسته می شود. نانوذرات به خاطر اندازه کوچکشان به آسانی در داخل سیال پایه جریان می یابند و در نتیجه، مسدود سازی کانال ها و سایش دیواره های کانال ها، دیگر مسئله مهمی نمی باشد. از اینرو، نانوسیال ها برای فرآیندهایی که در آنها جریان از گذرگاه های کوچکی عبورمی کند بسیار مناسب می باشند چو ن نانوذرات به حد کافی کوچک هستند تا شبیه به مولکول های مایع رفتار کنند. زمانیکه بحث پایداری ذرات معلق پیش می آید، میتوان از ته نشینی ذرات با استفاده از پراکنده کننده های مناسب جلوگیری کرد . نانوسیالات که از توزیع ذرات با ابعاد نانو در سیال پایه حاصل می شوند، نسل جدیدی از سیالات با پتانسیل بسیار بالا در کاردبرهای صنعتی هستند. اندازه ذرات مورد استفاده در نانوسیالات از 1 نانومتر تا 100 نانومتر است. این ذرات از جنس ذرات فلزی همچون مس (Cu) ، نقره (Silver) و ... یا اکسید فلزات همچون آلومینیوم اکسید )3O2(Al ، اکسید مس (CuO) و ... هستندکلیدواژه ها
نانو سیال ، ارتعاش گیر ، دما ، انتقال حرارت ، Silicon oil ، لزجتمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.