بررسی مقایسه مصرف تعرف ه ای برای سیستم فتوولتائیک 250 کیلوواتی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های نوین در مهندسی و علوم کاربردی
  • کد COI اختصاصی: NREAS02_030
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 482
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامرضا محمدپور شیراز

دانشجوی کارشناسی ارشد، موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز، ایران

ابراهیم سیفی نجمی

استادیار گروه مهندسی برق، موسسه آموزش عالی رشدیه تبریز، ایران

چکیده

منابع انرژی تجدید پذیر نقش مهمی در ساختار شبکه هوشمند بازی می کنند. و به محض پیاده سازی شبکه هوشمند امکان استفاده از تمامی خدمات نوین انرژی فراهم خواهد شد درنتیجه مشتریان بیشتر در امر مدیریت انرژی خود سهم خواهند داشت و از لحاظ بهره برداری سیستم امکان تغذیه بارها و پوشش تقاضای انرژی بدون سرمایه گذاری برای تقویت شبکه فراهم خواهدشد. کنتور هوشمند به دلیل اهمیت بالا خدمات جدیدیرا برای کاربران سیستم قدرت فراهم خواهد نمود و موجب بهره وری بهینه در عرضه و بهبود روند تبادل انرژی خواهد شد. در صورتی که در فیدر تعداد منابع فتوولتائیک زیادی نصب شود گذر توان از سمت مصرفکننده به سمت شبکه خواهد شد و دراین صورت هزینه های در فیدر تعداد منابع فتوولتائیک زیادی نصب شود گذر توان از سمت مصرف کننده به سمت شبکه خواهد شد. و در این صورت هزینه های مصرف برق با امکان خرید و تخفیف در ساعت های غیر پیک کاهش می یابد و از سرمایه گذاری شرکت های برق برای جبران مصرف پیک بار جلوگیری شده و با بهره برداری بهینه از منابع،سود حاصل از مشارکت در بازار انرژی و رزرو فروش انرژی به مصرف کنندگان حداکثر می شودو ابزار مناسبی برای کنترل مصرف انرژی مشترکین و هزینه های بهره برداری می گردد و علاوه درنظر گرفتن پارامترهای فنی و اقتصادی امنیت شبکه وامکان تبادل انرژی فراهم می شود و شرکت برق می تواند با اصلاح الگوی مصرف مشترکین سود خود را نسبت به حالتی که هزینه مصرف انرژی مشترکین با تعرفه ثابت محاسبه می شود بیشتر افزایش دهد. با استفاده از داده های بدست آمده از سیستم اندازه گیری هوشمند، کنترل ومدیریت شبکه،اعمال تعرفه های متفاوت و متنوع، افزایش مشارکت در بازار برق و بهبود ضریب بار واصلاح الگوی مصرف حاصل می شود.

کلیدواژه ها

منابع فتوولتائیک، کنتور هوشمند، اصلاح الگوی مصرف، جبران پیک بار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.