مکانیابی ترک در سدهای بتنی وزنی به روش شبکه عصبی مصنوعی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی شهرسازی، معماری،عمران و محیط زیست
- کد COI اختصاصی: PSHCONF09_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 625
نویسندگان
گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد رامهرمز، دانشگاه آزاد اسلامی، رامهرمز، ایران
استادیار، گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد گچساران، دانشگاه آزاد اسلامی، گچساران، ایران
چکیده
سازه ها در برابر حوادث طبیعی مانند زلزله به علت خرابی های سازه ای آسیب پذیر هستند. خرابی های ساختمانی باعث ضعیف شدن سازه ها می شود که این امر موافق با عملکرد بعدی سیستم نمی باشد. عیب یابی یکی از شاخه های کنترل سلامت سازه های می باشد که در دو دهه اخیر توجه بسیاری از محققین را به خود جلب کرده اشت. در این تحقیق با توجه به کاربرد فراوان سدهای بتنی و خاکی، به بررسی تعیین محل ترک در آن ها پرداخته می شود. از آنجایی که ممکن است محل ترک در معرض دید نباشد و نتوان با بازدید چشمی موقعیت آن ها را تعیین کرد، بنابراین نیاز به استفاده از روش های دیگر برای تعیین محل ترک هستیم. روش کار به این شکل است که در اثر خرابی یک سازه، ویژگی های استاتیکی و دینامیکی سازه تغییر کرده، که با در نظر گرفتن نحوه این تغییرات، می توان محل و میزان خرابی را در سازه شناسایی کرد. برای این منظور یک سد بتنی وزنی با روش اجزاء محدود در نرم افزار آباکوس مدلسازی شده و در ادامه با استفاده از نرم افزار متلب پاسخ تغییر شکل استاتیکی آن در اثر خرابی های مختلف بدست می آید و با داده های بدست آمده، شبکه عصبی آموزش می بیند و در نهایت با شبکه آموزش دیده به عیب یابی سدهای مذکور پرداخته می شود.کلیدواژه ها
شبکه عصبی، سد بتنی وزنی، خرابی سد، روش اجزاء محدودمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.