بررسی راهکارهای تامین درآمد پایدار در شهرداری ها مطالعه موردی: (شهرداری ایلام)
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: IMSYM06_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 633
نویسندگان
کارشناس حسابداری، رئیس اداری، مالی و پشتیبانی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ایلام
چکیده
هدف از انجام این مطالعه بررسی راهکارهای تامین درآمد پایدار در شهرداریهای شهر ایلام میباشد که به روش توصیفی-پیمایشی صورت گرفته است. جامعه آماری کارشناسان مدیریت شهری میباشند که 50 نفر از آنها با استفاده از فرمول کوکران انتخاب و پرسشنامه پژوهش به صورت تصادفی طبقه ای بین آنها توزیع شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه محقق ساخته است که روایی آن با استفاده از نظر کارشناسان و اساتید مورد تایید قرار گرفت و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ به میزان 0/791 تایید شد. تجزیه و تحلیل دادهها از طریق آزمون t تک نمونه ای و فریدمن در نرم افزار SPSS انجام گرفت. نتایج حاصل از بررسی ها نشان داد که پایدارترین منابع سایر عوارض مالی (به جز عوارض ساخت و ساز)، مالیات انتقالی از دولت به شهرداری، درآمد ناشی از عوارض ساخت و ساز، مازاد تراکم و تخلفات و جرائم ساختمانی و شهری، خصوصی سازی خدمات و زیرساختهای شهری هستند. منابع درآمدی کل عوارض مالیات بر املاک و دارایی، سایر عوارض مالی (به جز عوارض ساخت و ساز)، خصوصی سازی خدمات و زیرساختهای شهری و استفاده از کمک های بلاعوض دولت در شهر ایلام قابلیت اجرایی بیشتری نسبت به مالیات انتقالی از دولت به شهرداری، دریافت بهای خدمات ارائه شده یه شهروندان و گردشگران و درآمد ناشی از عوارض ساخت و ساز، مازاد تراکم و تخلفات و جرائم ساختمانی و شهری و تامین و راه اندازی صندوق های سرمایه گذاری دارند.کلیدواژه ها
منابع درآمدی، درآمد پایدار، شهرداری ایلام.مقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.